Столи теплові з нержавіючої сталі

Каталог
Меблі з нержавіючої сталі
Лінії роздачі
Обладнання для шкільних їдалень
Теплове обладнання
Наповнення бару
Нестандартні вироби
Комплектація пересувних кухонь
Фільтри
Довжина
Ширина
Висота
Матеріал робочої поверхні
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
статті
clock_dsto.png 17.03.2021
Що таке розстійна шафа та чим керуватися при його виборі
Розстійна шафа для тіста – це обов'язкове обладнання, без якого неможливо випікти смачний якісний хліб, булочки, пиріжки.
clock_dsto.png 19.05.2021
Котли для їдальні - конструкція, класифікація, призначення
Для оснащення гарячого цеху на великому підприємстві громадського харчування котли для стануть оптимальним варіантом теплового обладнення


Найкращі теплові столи з нержавіючої сталі тільки в фірмі DSTO


Останнім часом теплові столи здобули велику популярність на території України. Вони призначені для зберігання продукції в готовому вигляді зі збереженням встановленої гарячої температури. Візуально такі столи з нержавіючої сталі нагадують тумбу або теплову вітрину. Однак із їхньою допомогою страви ніколи не демонструють. У даних пристроях найчастіше зберігають:

  • тарілки з їжею;
  • каструлі з готовими стравами;
  • порційні ємності.

Тепловий стіл розміщують або як додатковий атрибут на кухні, або в межах лінії роздачі. З його допомогою можна заощадити простір кухні і зберегти поточні якості страв відразу після приготування.


Особливості теплових столів із нержавійки, які реалізуються DSTO


Українське підприємство DSTO виготовляє високоякісні теплові столи різних розмірів. Завдяки наявності власно сайту, цінова політика на всі сегменти товару досить лояльна й доступна для більшої частини покупців.

До відчутним переваг співпраці з DSTO можна сміливо зарахувати:

  • повну відповідність габаритів;
  • значний досвід роботи;
  • створення виробів за вашими унікальними мірками;
  • оперативна робота з будь-якими запитами покупців;
  • наявність власного виставкової зали в місті Харків;
  • лояльна ціна, прямий продаж від виробника;
  • максимально зручна та недорога доставка в будь-яке місто на території України.

Наші співробітники завжди готові прийти до вас на допомогу й надати вичерпні відповіді на всі ваші запитання. Скористайтеся послугами нашої компанії DSTO і особисто відчуйте всі переваги співпраці з нами.


Теплові столи з нержавіючої сталі: особливості використання


Найчастіше даний інвентар встановлюють на лінії роздачі. З його допомогою ви зможете забезпечити кращу якість страв, підвищите їхні смакові і візуальні особливості і значно спростите роботу персоналу. Якщо ваш заклад відрізняється великою кількістю відвідувачів, то використання такого обладнання є просто необхідним. Також тепловий стіл — досить зручна річ на заходах на виїзді.

Температура в таких агрегатах перебуває в певних межах, які ви можете встановити самостійно. У даних пристроях можна зберігати готові страви, а можна розмістити тарілки, на які в майбутньому буде викладена їжа. Отож вона довше буде зберігатися у своєму первинному вигляді.


Особливості конструкції теплових столів

Тепловий стіл зовні нагадує шафу, оснащену дверцятами і стінками. Його зовнішня частина не нагрівається завдяки особливостям конструкції, а внутрішня — підтримує певну температуру. У тепловому столі повітря розподіляється рівномірно, змішуючись під час роботи. У даному приладі є спеціальні датчики, які допомагають підтримувати певну температуру. Найголовніші елементи в будові таких агрегатів — це вентилятор, ТЕН і контролер. Сам тепловий стіл виготовляється зі сталі, яка не схильна до впливу високих температур.

Основні параметри столів, на які варто звернути увагу перед покупкою:

  • потужність;
  • об’єм;
  • конструктивні особливості.

Найчастіше трапляються теплові столи, потужність яких становить 1,5 кВт. Об’єм у них складає до 380 літрів. З підвищенням потужності збільшується й об’єм. Якщо вас цікавить пристінний (ставиться біля стіни, доступ до нього тільки з одного боку) або острівний (розміщується в середині приміщення, вільний доступ є з усіх боків) тепловий стіл, то вам варто звернути увагу на моделі від 220 до 390 літрів. Найзручнішим варіантом є тепловий стіл, оснащений дверима-купе. Завдяки такій конструкції максимально заощаджується місце на кухні.


Експлуатація теплових столів із нержавіючої сталі


Якщо ви вирішили купити тепловий стіл для свого підприємства, варто завчасно ознайомитися з основними правилами його експлуатації:

  1. Очищайте тепловий стіл перед експлуатацією, проводьте відповідні санітарні процедури після його використання.
  2. Не встановлюйте тепловий стіл поблизу предметів, які можуть легко загорятися.
  3. Заземліть прилад перед включенням.
  4. Слідкуйте за температурою в приміщенні, де працює тепловий стіл. Вона не повинна опускатися нижче 10 градусів тепла.

За умови дотримання всіх правил експлуатації, ваш кухонний агрегат зможе прослужити вам протягом довгих років. Під час покупки теплового столу обов’язково зверніть увагу на температуру, яка встановлюється в ньому (за стандартами це 65 градусів), розмір стільниці (для лінії роздачі вона повинна бути більшою), потужність (цей параметр впливає на швидкість підігріву).

DSTO пропонує вам чудову можливість швидко й недорого придбати різні теплові столи за найпривабливішими цінами. За необхідності наші менеджери зможуть проконсультувати вас щодо всіх поточних питань. З DSTO всі покупки завжди в радість!