Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Сковороди перекидні з нержавіючої сталі

Каталог
Меблі з нержавіючої сталі
Лінії роздачі
Обладнання для шкільних їдалень
Теплове обладнання
Наповнення бару
Нестандартні вироби
Комплектація пересувних кухонь
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Сковорода електрична перекидна СЭМ-0,2
Артикул: 342106_1
Довжина:
1050 мм
Ширина:
770 мм
Висота:
890 мм
В наявності
29900 грн.
Сковорода електрична перекидна СЕМ-0,5
Артикул: 342107
Довжина:
1470 мм
Ширина:
770 мм
Висота:
890 мм
Під замовлення
уточнюйте
41500 грн.
статті
clock_dsto.png 17.03.2021
Що таке розстійна шафа та чим керуватися при його виборі
Розстійна шафа для тіста – це обов'язкове обладнання, без якого неможливо випікти смачний якісний хліб, булочки, пиріжки.
clock_dsto.png 19.05.2021
Котли для їдальні - конструкція, класифікація, призначення
Для оснащення гарячого цеху на великому підприємстві громадського харчування котли для стануть оптимальним варіантом теплового обладнення


Сковороди електричні з нержавіючої сталі – інноваційне рішення для підприємств громадського харчування


Індустрія громадського харчування переживає наші дні «другу молодість». Інноваційні технології, помножені на найкращі традиції кулінарної справи, дозволяють нам по-новому подивитися на процес приготування їжі, удосконалити його, прискорити та підняти на абсолютно новий якісний рівень. За останнє десятиліття з'явилося багато сучасного обладнання, завдяки якому кухня звичайної їдальні перетворилася на високотехнологічну станцію для приготування їжі.

Сьогодні ми розповімо про одну з таких новинок. Це перекидається електросковорода. Чесно кажучи, назвати сковородою потужний мультифункціональний апарат для приготування великого обсягу продуктів, навіть мова не повертається. "Кухонний Шаттл" - так звучало б краще. Промислова сковорода, що перекидається, - це стаціонарний агрегат для теплової обробки великої кількості їжі. Дане обладнання здатне смажити, гасити та пасерувати різноманітні м'ясні, рибні та овочеві страви.

 
Промислова електросковорода - пристрій та принцип роботи



Промислова сковорода складається з наступних вузлів:

  • Робоча жарочна чаша.
  • Корпус із нержавіючої сталі.
  • Кришка.
  • Нагрівальні елементи.

Основою конструкції є чавунна чи нержавіюча чаша. Вона закріплена на каркасі з нержавіючої сталі таким чином, що може змінювати положення (перекидатися). Це дуже зручно, коли необхідно вивантажити на піднос вже готову їжу, злити воду при приготуванні на пару або мильний розчин після промивання обладнання.Поворотний процес здійснюється механічним способом чи вручну. Чаша має прямокутну ергономічну форму. Тепло в ній розподіляється рівномірно по всій внутрішній поверхні та акумулюється там. Це дозволяє повністю прогріти весь обсяг продуктів та виключити пригоряння їжі.

Корпус розміщений на надійних ніжках, які здебільшого мають механізм регулювання. Нагрівання забезпечують плоскі електричні ТЕНи. Їхня виробнича потужність дозволяє сковороді розігріватися до робочого режиму за 20 – 25 хвилин. Для роботи необхідна напруга в 380 В. Промислова сковорода, що перекидається, комплектується надійною кришкою, яка тримає тепло, чим стабілізує процес приготування їжі. Ергономічна ручка дозволить відкрити кришку швидко та без проблем.

 

Електросковорода - галузі застосування (для їдальні та інших підприємств громадського харчування)


Це обладнання - справжня знахідка для їдальні та інших підприємств громадського харчування, яких багато не лише у Харкові, а й в інших населених пунктах України. Її необхідно купити, щоб забезпечити якісне та швидке приготування великих обсягів їжі. Промислова сковорода використовується як:

  • Жарочна поверхня. Її площа дозволяє одночасно обсмажувати не лише значну кількість однотипних продуктів, а й кілька видів одночасно (наприклад, котлети та стейки).
  • Поверхня для розігріву. Здатність чаші утримувати стабільну температуру стане в нагоді, коли потрібно одночасно розігріти велику кількість їжі.
  • Пароварка.Закріпивши на чаші ємності для приготування на пару, можна приготувати різноманітні дієтичні страви.
  • Котел (казан). Готувати плов у такій супермашині – одне задоволення. Рівномірне розігрів не тільки дна, але й бічних поверхонь сковороди дає можливість приготувати плов або навіть паелью найвищої якості.

Перекидна електросковорода в нашій країні і за кордоном випускається в різних моделях, може мати розміри від 1 до 2 м, об'єм внутрішньої чаші від 30 до 80 л і працювати при температурі від 50 до 300 градусів. Ціна обладнання залежить від перерахованих вище параметрів. Тому перш ніж купити, варто спочатку обдумати необхідний вам варіант, а також порадитися з консультантами інтернет-магазину DSTO.

Наші замовники – не лише місто Київ і Харків, а й багато підприємств по всій Україні. Ми пропонуємо готові рішення, а також зможемо виготовити різне кухонне обладнання з нержавіючої сталі на замовлення. Запрошуємо до взаємовигідної співпраці!

 

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.