Давно не оновлювали тему підставок під обладнання. А за цей час накопичилася інформація і думки. Не новина, що ми пропонуємо широкий асортимент
підставок (під пароконвектомат, під піч для піци, під хоспер, під модульне обладнання типу плит, жарочних поверхонь, фритюрниць). Новина в тому, що все частіше виникає питання «Чому у тих стільки-то, а у вас аж ось стільки-то». На нього зараз і відповімо. Почнемо з того, що вибравши на початку свого шляху певного рівня правила виробництва, ми їх не змінюємо, незалежно від ситуації на ринку. Застосовується до підставок під пароконвектомат, правило полягає в тому, що цей виріб потрібно виготовляти тільки з товстостінної труби 40х40 мм з обв'язкою ніг каркаса з усіх боків. Тільки так можна домогтися надійності, що в даному випадку має ключову роль. Підставка під пароконвектомат не є аналогом столу. Це різний функціонал, різні завдання. Але очевидно, що деякі пропозиції в інтернеті це не враховують. Звідси і різниця в ціні. Крім незмінної, але дорогий в собівартості конструкції наших моделей, зверніть увагу, що підставки під пароконвектомати, конвекційні печі і плити є в наявності, а на складські залишки у нас не поширюються знижки. Ми з радістю зменшимо ціну для вас, виготовивши продукцію під замовлення. Це буде довше, але економія буде відчутна. Тим більше, що у виробництві можемо прийняти ваші конструктивні побажання. Наприклад, з останніх тенденцій - закрити відсік під фільтр дверима з зашивками, тим самим підвищуючи санітарно-гігієнічні показники гарячого цеху. І ще порада: при формуванні запиту на прорахунок підставки звертайте увагу не на габарити обладнання, а на позиціонування його ніжок. Ці розміри, як правило, різні і відрізняються часом на 100-150 мм. Крім економії в ціні ви полегшите монтаж і обслуговування обладнання, так як підставка, виконана заподлицо з корпусом, своїм габаритом перекриє доступ до комунікацій.