2021 р. ТМ Pripravka, м. Харків

Клієнтом було поставлено завдання прийняти участь в обговоренні технологічного процесу: потрібен або ні елемент з охолодженням, який принцип зберігання використати для супів - на конфорках марміту перших страв в каструлях або в ємностях марміту других страв; чи вистачить довжини нейтрального елементу для касового вузла і так далі. Ми підключилися до процесу з усією участю. Довжину лінії було виділено не велику, тому важливо було використати раціонально кожен елемент лінії. У результаті пришли до оптимального варіанту оснащення. На задній лінії розміщені столи, що звільнило полиці мармітів для додаткового викладення, і шафа, в якій відбувається холодильне зберігання порційної продукції. Додатково Клієнт придбав фронтальну посудомийну машину. Установка лінії самообслуговування і обладнання робилася нашими фахівцями.
Спасибі Клієнтові за довіру і удачі у бізнесі.
Товари, які були використані:
2021 р. ТМ Pripravka, м. Харків