.jpg)
Концепція базується на нашій попередній роботі для Харківської школи архітекторів, де використовувалися подібні модулі - однотипні робочі місця студентів. Вони включають стіл, мийку, індукційну плиту, міксер планетарний, міксер ручний. Уздовж однієї із стін розташована загальна зона холодильного і складського зберігання, обробки м'яса, риби, овочів. Зона основної теплової обробки дистанційована від студентів, є загальною для всіх. Передбачається демонстрація процесу приготування у тому числі і на ЖК екрані.
.jpg)
.jpg)
Блок теплового устаткування складається з пароконвектомата і багатофункціонального кухонного центру Rational. Бюджет проекту із-за включення в нього Vario Cooking Center великий, але той, хто в матеріалі, розуміє, що в сучасних методиках навчання просто потрібні такі одиниці устаткування, оскільки вони повністю перебудовують процеси приготування, зав'язуючи на собі основну теплову обробку. Тим самим привчаючи студентів на практиці до уніфікації устаткування.
По введенню об'єкту в експлуатацію обов'язково дамо зворотний зв'язок.