Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Шпилька кондитерська знижки з наявності

Шпиль кондитерський з нержавійки відноситься до нейтрального обладнання для громадського харчування. В одній конструкції об'єдналися і місце для зберігання, і засіб пересування. Шпилі кондитерські представляють собою багаторівневі конструкції, оснащені чотирма поворотними колесами, два з яких зі стопами. В шпильки з легкістю закладається певна кількість підносів або гастроємностей. Їх використання допомагає організувати не тільки простір на кухні, але і роботу кухарів. Шпильки досить легкі і ними зручно маневрувати по кухні, всередині цеху або по території підприємства. Найчастіше обладнання виконано з труб квадратного перетину з нержавіючої сталі марки AISI 201. Направляючі з листа мають відгин на кінцях, що запобігає випадання ємностей при переміщенні шпильки.

Шпилі відрізняються як за кількістю рівнів під дека / гастроємності, так і за розміром самих листів / гастроємностей. Найбільш універсальним і поширеним рішенням є шпилька на 18 рівнів під кондитерський лист 600/400 мм або Гастроємності GN1 / 1.

Компанія DSTO володіє величезними складами готової продукції в містах Харків та Київ, тому Ви можете бути впевнені, що у нас завжди є в наявності товар будь-якого виду і розміру.

Також раді повідомити Вам, що у нас відкрився новий виставковий зал за адресою м.Харків, вулиця Греківська 5, офіс 1, де ви завжди зможете особисто переконатися в відмінній якості нашої продукції. Чекаємо Вас!

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.