Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Стол-тумба, не треба економити

На складі тепер тумби 1000/600/850 мм, з однією полицею всередині, з розсувними дверима, DS 3, Артикул 780378. Опис за посилання https://dsto.com.ua/product/stoltumba_s_raspashnimi_dveryami_odna_polka_vnutri165N8

Чому стіл-тумба має незаперечну перевагу перед звичайним виробничим столом? Крім того, що стіл-тумба може використовуватися як звичайний обробний стіл, так і одночасно для зберігання кухонного інвентарю, посуду, столових приладів і навіть сухих продуктів, спецій. Ще однією значною перевагою є те, що стіл-тумба закритий з усіх сторін листами нержавіючої сталі, а попереду розпашними або розсувними дверима, що дозволяє вберегти продукти, інструменти, посуд, інвентар або обладнання від бризок жиру, неприємного запаху і вологості.

Столи-тумби виготовляються на міцному каркасі з нержавіючої труби квадратного перетину.

Стільницю посилено деревостружковою плитою «будівельно гокласу» товщиною 18 мм, яку оброблено акриловою вологостійкою ґрунтовкою, що гарантує довговічність і захист від вологи. У виготовленні столів-тумб можуть використовуватися різні марки сталі: як AISI 201 для робочихповерхонь, так і AISI 304 в разі використання тумби в більш агресивних умовах.

Комплектація може змінюватися в залежності від кількості полиць усередині і виду дверей, які можуть бути як розсувними, так і розпашними.

Компанія DSTO володіє величезними складами готової продукції в містахХарків та Київ, тому Ви можете бути впевнені, що у нас завжди є в наявності товар будь-якого виду і розміру.

Також раді повідомити Вам, що у нас відкрився новий виставковий зал за адресою м.Харків, вулиця Греківська 5, офіс 1, де ви завжди зможете особисто переконатися в відмінній якостінашої продукції. Чекаємо Вас!

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.