Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Оновлення виставкової зали

Запрошуємо Вас відвідати оновлену виставку за адресою в Харкові вул. Греківська, 5. У нашому новому офісі завершився ремонт, оснащені зручні кабінети менеджерів, місця для обговорення замовлень, стенди з портативним обладнанням, меблями з нержавіючої сталі, тепловим обладнанням і лініями роздачі.

Ми як завжди акцентували увагу не тільки на змісті, а й на формі: в дизайні офісу застосовані актуальні колірні і оздоблювальні рішення. Ми максимально постаралися зробити так, щоб приходячи до нас, Вам було комфортно і затишно. Практично всі основні одиниці обладнання представлені на виставці: плити, сковороди, марміти, м'ясорубки, овочерізки, картоплечистки, соковижималки, столи, мийки, стелажі, полиці, сушки. Зразки меблів з нержавійки спеціально виконані в максимально можливій комплектації (з дверима і зашивання), щоб нам було простіше обговорювати конструкцію Ваших виробів на підставі зразків. Офіс і виставка працює з 10 до 19 з понеділка по п'ятницю. Перерва з 14 до 15.

До того ж до кінця січня діє акція: відвідувачеві, який оформив замовлення в офісі на вироби з наявності в Харкові, надається знижка в розмірі 5%.



close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.