Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Наш розширений сайт DSTO-RESTO

До кінця року ми повністю оновили наш другий сайт www.dsto-resto.com.ua
Раніше він існував, але мав інший дизайн, була інша цінова політика і навіть інша його назва. Але тепер ми вирішили об'єднати під однією торговою маркою дані ресурси, щоб клієнти могли бачити масштаби нашої організації цілком. Важливий месидж: ми не лише постачальники виробів з нержавіючої сталі, а ще й організація, в силах і досвіді якої є можливість оснастити Ваш заклад під ключ (у частині устаткування, меблів, елементів дизайну). Щиро хотілося, щоб Ви приділили час і переглянули наші роботи в портфоліо. Посилання
Ми стільки років стараємося, віддаємо багато сил і енергії, працюючи над кожним проектом. Тому, вважаємо цілком закономірним бути включеними до Вашого моніторингу, і як наслідок мати можливість бути одноосібним постачальником обладнання і меблів. Принаймні у Вас тепер є можливість порівняти наші ціни і якість. Деякі фото наших комплексних об'єктів :

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.