Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Підставки під обладнання-не одиниця для економії

Підставки з нержавіючої сталі використовують під таке обладнання, як пароконвектомати, конвекційні печі, промислові духовки, а також для роботи з іншим професійним обладнанням: м'ясорубки, овочерізки, протирки, тістоміси, фаршемішалки та картоплеочисні машини і ін.
Дуже важливим аспектом при виборі підставок є надійність їх конструкції. Ми використовуємо тільки товстостінну трубу в перерізі 40х40 мм, 4-х сторонню перев'язку каркасу, додаткові ребра жорсткості, якщо підставка зі стільницею. Ні в якому разі не потрібно економити.
Компанія DSTO має на складі та в асортименті великий вибір підставок з нержавіючої сталі AISI 304 або AISI 430 будь-яких розмірів і складності, під обладнання будь-якого виробника.
Звичайно, підставки під обладання можуть бути виконані в різних варіантах в залежності від того, під яке обладання виготовлена підставка, а саме:
- з направляючими під кондитерский піднос;
- з направляючими під гастроємність GN1/1;
- з стільницею;
- без стільниці;
- з полицею;
- без полиці;
Конструкція підставки може бути відкрита або закрита (зашита по сторонам), при необхідності підставка може бути закрита з фронтальної частини дверцятами розпашного типу або розсувними дверцятами.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.