Війна внесла корективи у всі сфери життя, у тому числі у формати організації харчування. З квітня 2022 року на сайті з'явився новий розділ «Комплектація пересувної кухні». Це було зумовлено великою кількістю звернень клієнтів з цієї тематики. У цій статті йдеться про саме про це.
Незважаючи на масовий перехід на індукційний принцип нагрівання, ми продовжуємо підтримувати складську програму електричних плит зі сталевими конфорками. І на те є свої причини, про які розповімо у цій статті.
Складно уявити заклад громадського харчування, що працює за принципом часткового самообслуговування, без встановленого безпосередньо в залі обладнання для зберігання, демонстрації і швидкої видачі страв відвідувачам.
Кількість замовлень коктейлів з настанням тепла в діючих закладах зростає в рази, а якщо мова про сезонний бар, то це взагалі незаперечно - пора подумати про організацію зручної та продуктивної ділянки для приготування барного меню.
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть
у каталозі в потрібну вам категорію та
скористайтесь фільтром підбору
параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами
для консультації.