Нержавійка - це екологічний і міцний матеріал, який лояльний до більшості найпопулярніших дезінфекторів. Якісна нержавіюча сталь не виділяє токсичних речовин при нагріванні, не псується при помірно агресивному очищенні. Мабуть, нержавіюча сталь - це єдино актуальний на даний момент, з точки зору функціональності та безпеки, матеріал, з якого повинна бути виготовлена меблі для громадського харчування.
Меблі з нержавійки - вимоги до установки і правила догляду
Увага! Всі меблі з нержавіючої сталі для громадського харчування, яку можна знайти в каталозі DSTO, відповідає всім міжнародним європейським стандартам якості. Матеріал виготовлення радіологічно тестований.
Стелажі з нержавіючої сталі, ванни і столи громадського харчування - безпека
Кожен елемент оснащення кухні повинен бути оснащений спеціальними міцними кріпленнями, щоб меблі для закладів громадського харчування не представляла небезпеки для персоналу. Кожен елемент меблів зі сталі, будь то ванни - мийні або обробні столи повинні бути нерухомо прикріплені до підлоги та стін. А ось стелажі з нержавійки або роздавальні візки, то тут все залежить від дизайну. Якщо ми маємо справу з пересувними елементами, то коліщатка на ніжках повинні бути стійкими, міцними і рухливими.Важливо! Не рекомендується використовувати спільно з меблями для кухні громадського харчування з нержавіючої сталі елементи з інших металів, особливо елементів, виготовлених зі сталі з іншими формулами. Причина: високий ризик активізації процесу переміщення елементарних частинок в межах поверхневого атомарного шару, званий поверхневої дифузії. Це досить повільний процес і не означає, що при найменшому торканні до столу або мийної з нержавійки обробного ножа з іншого металу все речі відразу ж зіпсуються. Але по можливості, таких контактів варто уникати.