Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Меблі з нержавійки: міцність, якої потребує ваш бізнес

Довговічна, незвичайна і, на думку багатьох дизайнерів, естетична - саме це можна сказати про меблі з нержавійки, без якої сьогодні складно уявити реалізацію прогресивних бізнес-завдань. Більш того: металева фурнітура активно усуває з перших позицій дерев'яну в сучасному облаштуванні будинку. Купити меблі з нержавіючої сталі в Києві за ціною, регламентованої виробником, можна і потрібно у нас.



Меблі з нержавійки можна купити з наявності: відмітні переваги продукції

Мийки з нержавійки на замовлення, як і будь-які інші вироби з харчової нержавійки на замовлення, все частіше і частіше використовуються в різних шарах суспільства. Вся справа в матеріалі виготовлення - у нього так багато невід'ємних переваг, що встояти перед ними не можуть ні власники бізнесу, ні звичайні люди, які просто хочуть урізноманітнити інтер'єр свого будинку. Ось вони, це незаперечні плюси меблів з нержавійки, купити яку або отримати на замовлення можна у нас:

  1. Нержавійка є одним з найбільш універсальних металів, зазвичай використовуваних в меблевому виробництві. Вона не кородує і зовсім не вступає в реакцію з великою кількістю хімічних речовин, зазвичай використовуються в домашньому господарстві і на виробництві. Це означає, що при чищенні меблів з нержавійки на домашніх кухнях і в закладах громадського харчування люди перестали турбуватися про можливі ушкодження поверхонь і інших витратах клінінгу.
  2. Іншою перевагою меблів з нержавійки є те, що її простіше очищати від розливів і інших забруднень, тому що вони знаходяться на її поверхні, не вбираються і не утворюють яку-небудь ще зв'язку з матеріалом виготовлення.
  3. Обробні столи, мийки, шафи, стелажі, сушки, створені з такої сталі, неймовірно міцні. Серед металів, використовуваних як естетичне прикраса інтер'єру, наприклад, хром, або застосовуються для забезпечення міцності вироби, як пружинна сталь, нержавіюча сталь є єдиним варіантом, який естетичний і практичний одночасно. З точки зору особливостей металів, які є надзвичайно міцними, блискучими і красивими, тільки титан буде краще, ніж нержавіюча сталь. Але оскільки титанові вироби коштуватимуть в сотні разів дорожче, ніж меблі з нержавійки, то як раз остання є чудовим варіантом з точки зору застосування в реальних умовах. Використовувана в якості облицювання для побутових приладів, таких, як холодильники, нержавіюча забезпечує гідний опір вм'ятин і подряпин в меблевому виконанні краще, ніж алюміній або хром. Неймовірна стійкість до механічних пошкоджень і забруднень зробила меблі з нержавійки звучним фаворитом на виробничих і приватних кухнях, де не хочуть витрачати час на догляд та спеціальну чистку фурнітури і вважають за краще інвестувати в якісні речі.
  4. Меблі з нержавійки нейтральна. Краса кольору такий стали полягає в тому, що він може займати нейтральну позицію у будь-якій комбінації, не втрачаючи свого унікального блиску як на виробництві, так і вдома. Сріблясто-сірий колір меблів з нержавіючої сталі не вступає в протидію з іншими квітами, роблячи її вкрай універсальним меблевим матеріалом. Сучасна елегантна вітальня з вишуканим декором - це місце, де стіл з нержавіючої сталі в футуристичному і модерновому стилі стане одним з кращих прикрас. Крім того, більш міцний стіл з нержавійки ідеально підходить для облаштування дачі і виробничого приміщення.

Меблі з нержавійки, безумовно, має багато переваг. Фактично, поруч з деревом, вона стала кращим конструкційним рішенням і використовується більшістю виробничих підприємств. Якщо ви зацікавлені в отриманні естетичної і неймовірно міцною меблів - варто звернути увагу на ту, яка створена з нержавійки.
Виробництво меблів з нержавіючої сталі: сфера застосування і корисні властивості нашої продукції

На виробництві столів з нержавіючої сталі нічого не закінчується. По крайней мере, точно для нас. Ми пропонуємо увазі своїх клієнтів повний спектр комерційної меблів з нержавіючої сталі.

  1. Мийки кухонні з нержавіючої сталі в Києві і інших містах країни. Мийки з нержавійки в Києві будуть корисним придбанням для ресторанів, кафе, барів, закусочних і будь-яких інших закладів, на яких є кухня. Вони практичні, зручні в установці і продуктивні.
  2. Стелажі з нержавіючої сталі. Рішення для зберігання посуду та інших робочих матеріалів. Десятками років вірою і правдою вони служать на СТО, автомийках, автосервісах, а також в кафе, пекарнях, кухнях і інших точках громадського харчування. Стелажі з нержавіючої сталі відрізняються не тільки високою міцністю, але і простотою в клінінгу, стійкістю до хімічних і механічних пошкоджень.
  3. Виробничі столи з нержавіючої сталі. Вони соответствуюют санітарно-гігієнічним нормам, адаптовані до великих термічним, хімічним і механічним навантаженням. Виробничі столи з нержавіючої сталі незамінні в сфері ресторанного бізнесу, а також в роботі маркетів і торгових точок зі своєю кухнею.
  4. Сушки для посуду з нержавійки. Їх головна перевага - стійкість до корозії і окисленню в умовах постійної взаємодії з водою. Сушки для посуду з нержавійки в Україні використовуються на більшості об'єктів громадського харчування.
  5. Полиці з нержавійки. Відмінне пристосування для зберігання великої кількості посуду та іншої кухонного начиння. Полиці з нержавіючої сталі для громадської кухні незамінні в силу своєї компактності і стійкості до великої ваговій та механічного навантаження.
  6. Обробні столи з нержавіючої сталі. Забезпечують максимальний комфорт в роботі з м'ясом. Просто очищаються і дезінфікуються. Відрізняються довгим терміном експлуатації. Крім точок харчування, обробна меблі з нержавійки може знаходити застосування в м'ясних крамницях і на ринках.
  7. Столи з харчової нержавіючої сталі. На 100% екологічні та нешкідливі для організму людини. При їх виготовленні особлива увага приділяється якості компонентів зі сталі. Використання виробів з харчової нержавійки дозволяє підтримувати гігієнічні умови в блоці громадського харчування і не турбуватися про швидку заміну предмета інтер'єру. Столи з нержавіючої сталі для громадського харчування - обов'язкове придбання. В рівній мірі як і міцна у всіх сенсах посуд з нержавіючої сталі для громадського харчування.
  8. Шафи з нержавіючої сталі. Активно використовуються для зберігання продуктів харчування, включаючи овочі, м'ясо, фрукти. Якщо вони виготовлені з технічної стали - знаходять застосування на металургійних виробництвах, автосервісах і транспортних мийках. Шафи з нержавіючої сталі не бояться вологи, бруду, хімічних засобів. Виключно практичні в тривалому використанні.

Меблі з нержавійки знаходить широке застосування в різних галузях господарювання. Вона служить десятиліття, не створює проблем в догляді, має виняткову естетичністю і функціональністю. Меблі з нержавійки захопила "в полон" не тільки світ бізнесу, а й приватне облаштування інтер'єру. Купити її можна у нас, і ваша справа, приватне або публічне, буде завжди процвітати!
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.