Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Вітрини для викладення риби

Як відомо, риба і морепродукти - продукція делікатна і швидко псується, тому сьогодні власники торгових точок та інших об'єктів її реалізації для підтримки оптимальної температури її зберігання використовують спеціалізоване холодильне обладнання - вітрини для викладення риби. І це цілком виправдано. Представляючи собою унікальні конструкції у вигляді відкритих похилих ванн з прозорим фасадом і розміщеним в них штучним льодом, вони не тільки забезпечують свіжість риби, а також морепродуктів, а й демонструють подібний товар у вигідному світлі, дозволяючи споживачеві самостійно вибрати найбільш вподобаний зразок. Більш того, виділяючись на тлі іншого торгового обладнання як в великих супермаркетах, так і в маленьких рибних магазинчиках, вітрини для риби, відразу привертають до себе увагу покупців, тим самим підвищуючи рівень продажів.


Бажаєте купити якісне і надійне холодильне обладнання даного типу для власної торгової точки? В такому випадку зверніться до перевіреного продавцеві - компанії DSTO. Реалізуючи агрегати з нержавіючої сталі, в тому числі і «риба на льоду», ми гарантуємо, що вони прослужать багато років, ставши справжнім «скарбом» для вашого об'єкта торгівлі. Але перш ніж замовити у нас одну з рибних вітрин, важливо розібратися в їх видовому розмаїтті та в особливостях їх вибору.


Холодильні та морозильні вітрини для риби: якими вони бувають?

На сучасному ринку холодильні та морозильні вітрини для риби, представлені у величезному достатку. Перші, які використовуються для короткочасного зберігання делікатній продукції, називають середньотемпературних (від +6 до -1 ° С). Вони доступні в різних модифікаціях: від звичайних установок, іменованих «риба на льоду», де річкова і морська живність охолоджується натуральним способом, лежачи на крижаній «подушці», до складних великогабаритних агрегатів з виносним холодом, в яких подібна делікатна продукція зберігає свіжість за рахунок повітря, що подається по так званим трубопроводах. Але в будь-якому варіанті класифікуються холодильні рибні вітрини за кількома ознаками. А саме:

  • виходячи з температурного режиму, розрізняють наступні види подібного обладнання: охолоджуване і неохолоджуване. Що стосується другого варіанту вітрин, то вони відрізняються великою витратою льоду, запаси якого необхідно регулярно поповнювати. З цієї причини такі установки більше підходять для оснащення рибних магазинів з невеликим достатком риби і морепродуктів. Охолоджувальні вітрини для риби, хоча і коштують трохи дорожче, однак вони оснащені спеціальним агрегатом для охолодження, завдяки якому лід тане набагато повільніше, тим самим знижуючи його витрата. Ними доцільно укомплектувати великі торгові об'єкти з величезним асортиментом рибної продукції. Але яку з цих вітрин для викладення риби ви б не віддали, пам'ятайте: в обох варіантах істотне значення має тип вироблюваних крижинок. Так, наприклад, маленькі шматочки льоду в формі лусочок не тільки тануть значно повільніше, але і добре вбирають нав'язливий рибний запах, гарантуючи живності свіжість і товарний вигляд;
  • в залежності від типу конструкції виділяють закриті і відкриті холодильні вітрини для риби. І ті, і інші виготовляються з нержавіючої сталі, укомплектовуються системою стоку талої води, перфорованими лотками-піддонами і вентиляцією. Єдине, що їх відрізняє - рибні вітрини закритого типу додатково забезпечуються захисним склом, яке охороняє реалізовану річкову або морську живність від різного роду забруднень.

Однак крім холодильних на ринку можна зустріти і низькотемпературні морозильні вітрини, головне призначення яких - викладка замороженої риби. Говорячи іншими словами, її демонстрація і зберігання. З огляду на те, що температурний режим в морозильних установках коливається від 0 до -18 ° С, рибна продукція може в них зберігатися значно довше (до 21 дня). При цьому тут їй забезпечується необхідний рівень вологості, завдяки чому вона не тільки не псується, а й зберігає високі смакові властивості, а також корисні якості.


Холодильне обладнання для риби: що врахувати в процесі його вибору?

Укомплектувати торгове підприємство якісної холодильної та морозильної вітриною - значить вдало інвестувати у власний бізнес, забезпечити його безперебійну роботу на багато років. Втім, щоб було саме так, в процесі вибору подібного обладнання варто врахувати кілька факторів. Зокрема:

  • температурний режим. Прийнявши рішення купити рибну вітрину, перш за все, варто визначитися з тим, яку рибу ви маєте в ній зберігати. Так, наприклад, для викладки охолодженої (свіжої) риби або морепродуктів більше підійде холодильне обладнання з діапазоном температури від -5 до +1 оС. Тоді як для демонстрації та зберігання замороженої рибної продукції краще використовувати низькотемпературні морозильні вітрини, які здатні створювати температуру до -18 градусів. А для зберігання солоної, копченої та в'яленої риби варто віддати перевагу універсальні холодильні установки, що забезпечують температурний режим від -5 до +5 ° С;
  • габарити морозильної і холодильної вітрини. Вивчаючи цей параметр, варто згадати як про довжину подібного обладнання, призначеного для зберігання і демонстрації рибної продукції, так і про ширину її викладення. Що ж стосується метражу рибних вітрин, то тут все залежить від площі торгового залу. Скажімо, в невеликих приміщеннях краще розміщувати півтораметрові холодильні або морозильні установки. У той час як в торгових залах з більш значну площу можна поставити і агрегати довжиною від двох метрів. Не варто забувати і про ширину викладки. Оскільки від цього параметра буде залежати, скільки делікатного товару вам вдасться розташувати на вітрині;
  • система розморожування. У сучасному холодильному обладнанні вона може бути автоматичною або ручною. Очевидно, що вітрини для риби з Авторазморозка значно практичніше;
  • наявність охолоджуваного боксу. Він ідеально підходить для зберігання рибної продукції вночі, оскільки температура в ньому значно нижче, ніж на викладенні. А значить, риба не зіпсується передчасно.

І на завершення: якщо ви зупинили вибір на вітрині для викладення риби закритого типу, то віддайте перевагу гнутому, а не прямому склу. По-перше, воно виглядає набагато привабливіше. А, по-друге, огляд товару через нього набагато краще.


Викладення риби на вітрині: основні правила

Правильно вибрати і купити холодильну або морозильну рибну вітрину - це тільки півсправи. Наступний не менш важливий крок - грамотно її оформити. Адже згідно зі статистичними даними думка про покупку риби або морепродуктів зароджується у споживачів, як правило, прямо перед вітриною. Говорячи іншими словами, до викладки делікатного товару варто підійти відповідально і зі знанням справи, з огляду на наступні правила:

  • свіжу (охолоджену) рибу необхідно викладати безпосередньо на «подушку» з льоду. Він повинен бути чистим, без різних домішок: бруду, крові або луски. При цьому Філіровать рибу бажано розташувати окремо від необроблених тушок не більше ніж в два шари;
  • щоб рибна вітрина привертала увагу покупців, в її центральній частині можна розмістити «царя» риб (найбільшу особина), оточивши його менш великими сортами;
  • Проте виграшний і наступний варіант: викладка копченої або солоної риби на вітрині здійснюється, виходячи з її розміру, тобто зліва направо від найбільшої до найменшої тушці;
  • викладка морепродуктів відбувається вертикальними рядами. Їх ширина може бути різною;


Щоб покупець напевно звернув увагу на холодильну або морозильну вітрину, а, отже, і на розміщений в ній товар, її можна додатково декорувати, використовуючи черепашки, зелень або лимони. При цьому подібні елементи декору ні в якому разі не повинні контактувати з делікатною продукцією.


Вітрини для риби - купуємо вигідно

Реалізація річковий або морської живності передбачає наявність у торговельній мережі спеціалізованих рибних вітрин, вигідно придбати які можна в компанії DSTO, де не тільки величезний їх вибір, але і одні з найбільш прийнятних цін. Завдяки цьому кожен споживач обов'язково знайде для себе відповідний варіант, як за габаритами, так і за вартістю. Крім якісних холодильних установок, тут також можна не без вигоди купити добротне нейтральне обладнання для дооснащення торгового залу і підсобних приміщень.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.