Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Необхідне обладнання та меблі з нержавійки для кухні громадського харчування

Вибір гідного обладнання для сучасного ресторану, бару, кафе чи іншого закладу громадського харчування - першочергове завдання для кожного підприємця, який планує працювати і розвивати свій бізнес в даній сфері. Слід не просто вивчити всі аспекти вибору і проаналізувати значний асортимент обладнання та меблів з нержавіючої сталі, але і постаратися уникнути поширених помилок при покупці техніки та інвентарю. Одне з перших правил вдалих придбань - не намагатися по максимуму заощадити, жертвуючи якістю і високими експлуатаційними характеристиками, а також постаратися не розглядати варіанти покупки б / в обладнання. Але і вибір самої дорогої техніки і меблів ні в якій мірі не може вважатися гарантією ефективності, успішності і високої прибутковості підприємства.

Будь-яке обладнання для кухні громадського харчування (плити, жарочні шафи, столи, стелажі та інші меблі з нержавійки) має бути в першу чергу рентабельним, так що купувати його слід лише після ретельного аналізу і складання всіх розрахунків з урахуванням безлічі факторів - від формату, площі і кількості посадочних місць до числа позицій в меню.




Кухонне обладнання для громадського харчування - як уникнути зайвих ризиків при купівлі

Кухня в будь-якому закладі громадського харчування - це досить складна структура, зі своїми вимогами, умовами і законами. Все тут повинно бути скрупульозно продумано, розташоване з максимальною зручністю, практично, функціонально і раціонально - тільки найнеобхідніше, без надмірностей.

Список вимог, яким має відповідати обладнання для громадського харчування і меблі з нержавіючої сталі, досить великий, але кожен пункт в ньому має величезний значенням:

  1. Відповідність санітарним нормам. Кожна одиниця устаткування, включаючи столи з мийками (які замовляють не тільки для ресторанів, але і для лікарень і лабораторій), повинна відповідати суворим гігієнічним стандартам.
  2. Тривалий термін експлуатації. Рішення купити якісні столи, стелажі та інші меблі з нержавійки для кухні громадського харчування можна з упевненістю вважати не витратами, а інвестиціями. Завдяки бездоганним властивостями матеріалів виготовлення, надійні і практичні брендові товари б'ють рекорди за тривалістю експлуатації та вимагають при цьому мінімального догляду.
  3. Перевірений виробник і наявність гарантії. Це одне з головних умов при купівлі обладнання з нержавійки для кухні ресторану, кафе або їдальні. Купувати такі речі слід або безпосередньо у виробників, або у офіційних дилерів, які займаються продажем товарів одного або декількох брендів. В цьому випадку ви також можете розраховувати на офіційну гарантію і відсутність проблем з післягарантійним обслуговуванням.
  4. Функціональність і практичність. Необхідність раціонального використання буквально кожного квадратного сантиметра на кухні обумовлює підвищені вимоги до функціоналу обладнання. Завдяки сучасним інноваційним технологіям в продажу постійно з'являється вдосконалена техніка та меблі з нержавійки, здатна оптимізувати і істотно прискорити робочі процеси на кухні громадського харчування, а значить - підвищити конкурентоспроможність закладу.

Ще одна рекомендація для покупців - витратьте час на попередній моніторинг цін на необхідне обладнання у різних продавців, а також обов'язково ознайомтеся з умовами обслуговування і відгуками тих, хто вже співпрацював з цими компаніями.


Види необхідного теплового і холодильного устаткування для ресторанів, їдалень і кафе

Основними видами обладнання для закладів громадського харчування будь-якого формату є теплове та холодильне обладнання. Процес його підбору увазі професійні консультації по ключовим технічним і експлуатаційним характеристикам виробів, а також його функціональним можливостям.



Плити, жарочні шафи та інше теплове обладнання для кафе і ресторанів

Для теплової обробки продуктів (смаження, варіння, тушкування, запікання, пастеризації і стерилізації) приготування різноманітних страв необхідно теплове обладнання, яке може бути як самостійним, так і багатофункціональним, тобто розрахованим на виконання декількох послідовних процесів. Великою популярністю користується сьогодні техніка з нержавійки з декількома робочими зонами, а також пароконвектомати, здатні замінити плиту з декількома конфорками, духовку та інше обладнання на кухні.

Теплова техніка ділиться на такі основні види:

  • Плити. У продажу можна знайти газові та електричні, індукційні і конвекційні моделі.
  • Пароконвектомати. Мультифункціональна практична техніка, вкладення коштів в яку завжди виявляється вигідним і раціональним, оскільки дозволяє заощадити як робочу площу, так і фінанси на придбання окремих плити, фритюрниці і електросковородкі, а також
  • Жарочні шафи. У моделях з декількома секціями можна одночасно готувати різні продукти - м'ясо та рибу, овочі і випічку - по спеціально заданими програмами.


До числа найбільш вузькоспеціалізованого теплового обладнання для кухні громадського харчування належать фритюрниці, Чебуречниці, термоблендери, газові та електричні печі для піци, котли для, виробничі сковороди, електричні спинці, грилі і ін.


Холодильне обладнання для підприємств громадського харчування

Професійна техніка для кухні з даної категорії присутній на ринку України в широкому асортименті, так що вибрати оптимальні за функціями, якістю та ціною позиції не складе труднощів. Звертати увагу слід, в першу чергу, на виробника, потужність, місткість, габарити виробів. До найбільш затребуваним типам холодильної техніки відносяться:

  • шафи для зберігання продуктів;
  • габаритні камери та морозильні ларі;
  • столи - горизонтальні холодильники з робочою поверхнею, що дозволяють економити робочий простір;
  • кондитерські, настільні, універсальні і морозильні вітрини;
  • льодогенератори;
  • апарати шокової заморозки і т. д.


У перелік необхідної техніки для закладів громадського харчування може входить також спеціальне електронне, посудомийне, барне, хлібопекарське і допоміжне обладнання.


Меблі з нержавіючої сталі для громадського харчування - складаємо список необхідних товарів

Питання, як вибрати меблі з нержавійки для підприємства громадського харчування, носить суто індивідуальний характер і найбільше залежить від формату закладу. У будь-якому випадку, завдання купити якісну і довговічну меблі за вигідними цінами сьогодні легко здійснити, завдяки вражаючому асортименту товарів від провідних виробників. У цьому величезному розмаїтті можна виділити кілька найбільш популярних категорій




Виробничі столи з нержавіючої сталі і столи з мийками

На будь-якій кухні ці меблі з нержавійки абсолютно незамінна. Для приготування страв використовують одні столи, а для збору відходів інші. Залежно від місця розміщення на кухні громадського харчування столи діляться на:

  • пристінні - багатофункціональні вироби, що дозволяють домагатися дотримання санітарних норм на кухнях, в заготівельних цехах, складських блоках (нерідко їх замовляють також в лікарні і лабораторії)
  • острівні - відмінний варіант для комфортної роботи декількох кухарів на професійній кухні.

Виробничі столи можуть додатково оснащуватися бортиками і додатковими полицями, на яких дуже зручно складувати посуд або зберігати різний інвентар. Столи класифікуються за спеціалізацією - кондитерські, обвалочні, для оброблення м'яса та риби, подтоварники і т. Д. У покупців завжди є можливість купити столи з мийками потрібних габаритів, яке можна буде регулювати по висоті.


Стелажі, навісні полки і сушки для посуду

Меблі з нержавійки - кращий і оптимальний вибір як для ресторанів і кафе, так і для медичних установ (лікарні та лабораторії), де санітарні норми і гігієнічні вимоги повинні дотримуватися строго і неухильно. Стелажі, полки і сушки з нержавіючої сталі - це міцне, надійне, гігієнічне і зносостійке професійне обладнання, здатне витримувати солідну вагу. Системи зберігання використовуються не тільки для посуду та інвентарю, а й для продуктів, напівфабрикатів, виробничого обладнання.

Ціна на виробничі стелажі, навісні полки і сушки для посуду визначається їх розмірами (висота, ширина, кількість рівнів і полиць) і особливостями конструкції (стаціонарні і мобільні варіанти). Відзначимо, що навіть компактні стелажі (меблі, доступна за вартістю) мають солідної місткістю, а завдяки антикорозійним властивостям нержавійки і легкості очищення від будь-яких забруднень, вони десятиліттями зберігають первинний естетичний зовнішній вигляд.


Мийні ванни, рукомийники і столи з мийками

Устаткування для кухні з даної категорії - основа основ, так що при їх виборі слід проявити особливу делікатність. Захистити себе від розчарувань, неминучих при замовленні товарів низької якості, можна, звертаючись до офіційних дилерів і перевіреним продавцям з бездоганною репутацією.

Мийки з нержавійкиможуть бути 1, 2-х, 3-х і 4-х секційними, вибір конкретного виробу визначається площею харчоблоку і потреб закладу в подібному обладнанні. Столи з мийками - практичне і універсальне рішення для більшості закладів громадського харчування. Навісні рукомийники з нержавійки, компактні і надійні, дозволять заощадити корисну площу і на 100% впораються з покладеними на них очікуваннями - забезпечити оптимальний рівень стерильності на кухні і дотримання санітарних норм.


Ця та інші меблі з нержавійки - шафи, тумби, ларі, витяжні парасолі, баки для відходів, вантажні та сервіровки візки - по праву може вважатися раціональної покупкою і вигідним вкладенням, адже її практично неможливо пошкодити або зіпсувати. Особливо порадують підприємців доступні ціни на якісні меблі для кухні громадського харчування в спеціалізованих магазинах
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.