Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Промислова овочерізка - надійний помічник на кухні

З численних їдалень, кафе, ресторанів або будь-яких інших закладів громадського харчування гість раз по раз вибирає тільки ті, які пропонують йому одночасно смачні і естетично привабливі страви. А, як відомо, їх гарна подача безпосередньо залежить від способу нарізки інгредієнтів. «На відмінно» впоратися кухарям з цим завданням допоможе промислова електрична овочерізка, що реалізується компанією DSTO. Створена з високоякісних матеріалів, вона зробить процес шинкування плодоовочевої продукції не тільки більш якісним, а й швидким, що також важливо на професійній кухні. Головне - правильно вибрати оптимальну модель.

Промислова електрична овочерізка для громадського харчування: можливості подрібнювального агрегату

Основу багатьох страв європейської, азійської або середземноморської кухні складають овочі. Саме тому кожному закладу громадського харчування як в Харкові, так і в інших містах України доцільно придбати професійну електричну овочерізку. Вона дозволить дотриматися всіх вимог, які пред'являються до нарізаним продуктам, що використовуються під час складання страв, незалежно від напрямку кулінарії - будь то французька, італійська або будь-яка інша кухня. А саме такі:

  • приведення інгредієнтів до однакового розміру. Компоненти, подрібнені ідентичною соломкою, слайсами або кубиками в промислової овочерізки, виглядають красиво і апетитно, що безпосередньо впливає на естетику страви. Крім того, уніфікація розмірів нарізки дозволяє тому чи іншому продукту цілком розкритися в страві, завдяки чому воно отримує яскравий насичений смак;
  • збереження корисних властивостей овочів і фруктів. Справа в тому, що будь-який продукт, що обробляється на подібному професійному обладнанні, подрібнюється максимально точно й акуратно. Досягається це за рахунок точкового впливу приладу на інгредієнт в строго заданій ділянці;
  • якісна обробка компонентів кулінарного шедевра. Завдяки грамотному розподілу тиску і гострим лез плодоовочева продукція, нашаткована на виробничій електричної овочерізки, зберігає привабливий зовнішній вигляд.


Крім того, що такого роду агрегат допомагає чудово справлятися з усіма перерахованими вище діями, він також дозволяє істотно економити час кухарів. Так, згідно зі статистичними даними шинкування овочів вручну на кухні їдальні, ресторану та інших закладів громадського харчування забирає до 20% часу, необхідного для приготування конкретного блюда. Тоді як електрична овочерізка сприяє скороченню цього показника в рази - до 5%.

Бажаєте істотно скоротити час приготування салатів, перших страв, овочевих гарнірів, піци, а також десертів? В такому випадку вам просто не обійтися без овочерізки промислової , купити яку за прийнятною ціною в Харкові і в інших містах України можна в компанії DSTO.




Професійна овочерізка для їдальні, кафе, ресторану: принцип функціонування обладнання

Будь-яка виробнича електрична овочерізка, незалежно від модифікації, має однаковий принцип роботи. Він полягає в наступному послідовному наборі маніпуляцій:

  • вибір типу нарізки - кружечки, брусочки, слайси і т.д .;
  • занурення потрібного компонента в ізольований відсік;
  • запуск робочого механізму;
  • прийом подрібненого інгредієнта в спеціально відведений для цього контейнер.

Як бачимо, для використання професійної овочерізки на кухні громадського харчування не будуть потрібні особливі навички, а значить, впорається з нею навіть кухар-початківець. Так чому б не замовити подібне кухонне обладнання для їдальні , кафе чи ресторану прямо зараз в компанії DSTO? Тим більше що воно дозволить вам нашаткувати:

  • будь-які овочі: як сирі, так і варені;
  • різні фрукти: всілякої щільності і структури;
  • сири: тверді і м'які;
  • і навіть морепродукти.


Дозвольте собі насолоджуватися процесом готування. Купіть електричну овощерезку в DSTO прямо зараз, і вже через невеликий проміжок часу у вас буде можливість трансформувати свої кухарські ідеї в кулінарне мистецтво.


Виробничі овочерізки: типи електричної техніки

Розподіл професійних електричних овочерізок для столових та інших підприємств громадського харчування на види здійснюється, виходячи з типу і кількості ріжучих насадок, що входять в комплектацію того чи іншого подрібнювального агрегату. Зокрема :

  • класичні моделі подібної електричної техніки оснащені мінімальним набором функцій (отримання кубиків, соломки, скибочок і стружки), тому і ціна на них порівняно невисока;
  • агрегати, наділені додатковим функціоналом, - овочерізки-протирання. Таке обладнання для їдалень, кафе і ресторанів може похвалитися високою продуктивністю і можливістю якісного дроблення будь-яких продуктів: від овочів і фруктів до м'яса і сухарів. Хоча й коштує подібне кухонне оснащення дорожче попередніх моделей, але воно цілком себе окупить незабаром за рахунок високої функціональності.


Втім, яку б модифікацію виробничої електричної овочерізки для кухні громадського харчування ви не віддали перевагу, в будь-якому випадку ви залишитеся у виграші. Адже подібний подріблювальний агрегат забезпечить якісне дроблення продуктів, а також знизить тривалість приготування конкретного блюда, тим самим підвищуючи ефективність роботи на харчоблоці.


Овочерізка для закладу громадського харчування Харкова та інших міст України: тонкощі вибору

Вибір оптимальної моделі промислової електричної овочерізки для столових та інших закладів громадського харчування України передбачає дотримання деяких нехитрих правил. Ось їх перелік:

  • важливо, щоб корпус подібного професійного обладнання був виконаний з міцного пластику, який придатний для контакту з продуктами харчування. Що стосується матеріалу лез, то кращий варіант - нержавіюча сталь;
  • ще один суттєвий момент - рівень збирання електричної подрібнювальної техніки. В даному випадку мова йде про відсутність люфту деталей;
  • присутність в комплектації виробничої овочерізки великої кількості насадок значно розширює її можливості. Додаткові лезо, диски або решітки дозволяють отримувати нарізку різної геометричної форми. Завдяки цьому у вас з'являється можливість не тільки красиво подрібнювати овочі для салатів і закусок, а й отримувати специфічну нарізку для приготування окремих страв. Також непогано, якщо разом з подібним приладом йде ємність для прийому нарізаних харчових продуктів, яку до того ж можна використовувати для їх подальшого зберігання;
  • безумовно, енергоємні агрегати - це добре. Адже з нарізкою компонентів вони справляються дуже швидко. Однак не варто забувати і про те, що вони можуть небажаним чином вплинути на текстуру і форму подрібненої продукції. Так, для якісної нарізки інгредієнтів досить буде потужності 200-300 Вт;
  • для їдалень, кафе, ресторанів та інших закладів громадського харчування доцільно купити компактну електричну овочерізку, яка не займе багато місця на харчоблоці. У той час як для підприємств, що займаються переробкою великої кількості плодоовочевої продукції (кілька сотень кілограмів на годину) варто віддати перевагу більш габаритну модель;
  • ідеально, якщо в комплекті з подібним професійним обладнанням буде йти спеціальний резервуар для зосередження насадок з лезами. Це не тільки дозволить тримати їх в порядку, а також «під рукою», але і забезпечить безпеку їх зберігання;
  • в процесі вибору електричної овочерізки для громадського харчування обов'язково звертайте увагу на її стійкість. Цю здатність подрібнювальної електротехніці з легкістю забезпечать прогумовані ніжки;
  • зовнішній вигляд приладу - теж важливий, адже, як правило, він зберігається у всіх на виду. Саме тому підбирати його варто, виходячи із загального стилю харчоблоку.


Придбати для їдальні та інших підприємств громадського харчування якісний подріблювальний агрегат для плодоовочевої продукції, який напевно забезпечить дрібно подрібненим компонентів задану форму і розмір, а також мінімальна кількість відходів, можна в компанії DSTO. Разом з подібним кухонним обладнанням тут також є можливість замовити і багато іншого спеціалізоване професійне обладнання - протиральні машини, картоплечистки , м'ясорубки і т. Д., - завдяки якому вам вдасться грамотно організувати робочий процес на кухні громадського харчування.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.