Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Виробничі столи - що це за обладнання і які його переваги?

Розвиток кухонної техніки не стоїть на місці. Тому власники підприємств харчування прагнуть придбати максимально функціональне обладнання, яке дозволить удосконалити робочий процес і посприяє підвищенню продуктивності праці. Виробники прагнуть зробити обладнання більш ергономічними, представляючи нові економні і функціональні моделі, до яких відносять і виробничі столи. Це робочі поверхні, які виробляють як із стандартними розмірами, так і за індивідуальним замовленням, завдяки чому можна компактно розмістити всі агрегати на кухні. Тому будь-який власник закладу громадського харчування скаже вам, що виробничі столи - це ефективне рішення проблеми підвищення продуктивності праці. Ми підтвердимо це думка низку переваг даного обладнання.

Виробничі столи: плюси використання

Перш за все, варто наголосити на тому, що дане обладнання виконують з харчової нержавіючої сталі, відомої своїми перевагами, такими як стійкість до зношування, хімічно агресивних середовищ і до корозії. Крім того, до плюсів виробничих столів відносять:

  • універсальність. Працівники громадського харчування можуть здійснювати чимало процесів на даних робочих поверхнях: відокремити м'ясні туші від кісток, здійснити первинну обробку овочів, зважити продукти та ін .;
  • виробничі столи, виконані з нержавіючої сталі, не вбирають запахи риби, м'яса, овочів і прянощів, що є важливим фактором при потоковому приготуванні страв;
  • можливість підібрати не тільки параметри робочої поверхні, але змінювати кількість полиць;

Стільниці, встановлені на збірної або зварений рамі (або виробничі столи), класифікуються також згідно зі своїм призначенням:

  • вироби загального призначення - виділяють острівні і пристінні моделі;
  • моделі цільового призначення - до них відносять обвалочні і кондитерські столи. Перші зазвичай використовують в м'ясних цехах. Для кондитерських моделей зазвичай застосовують дерев'яні матеріали, зокрема бук;
  • спеціалізовані виробничі столи;
  • технологічні столи-тумби та інші.

Вибір постачальника, у якого можна купити виробничі столи, сьогодні диктує не тільки вартість виробу. Враховуйте такі фактори, купуючи необхідні робочі поверхні в інтернет-магазині або в стаціонарній точці продажу, як:

  • розміри;
  • матеріали;
  • доповнення у вигляді аксесуарів - бортиків, полиць, ванн, функціональних отворів тощо.

І пам'ятайте, що виробничі столи сьогодні - це той товар, ціна якого обов'язково виправдає себе в успішній експлуатації!
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.