Виробничі столи: плюси використання
Перш за все, варто наголосити на тому, що дане обладнання виконують з харчової нержавіючої сталі, відомої своїми перевагами, такими як стійкість до зношування, хімічно агресивних середовищ і до корозії. Крім того, до плюсів виробничих столів відносять:
- універсальність. Працівники громадського харчування можуть здійснювати чимало процесів на даних робочих поверхнях: відокремити м'ясні туші від кісток, здійснити первинну обробку овочів, зважити продукти та ін .;
- виробничі столи, виконані з нержавіючої сталі, не вбирають запахи риби, м'яса, овочів і прянощів, що є важливим фактором при потоковому приготуванні страв;
- можливість підібрати не тільки параметри робочої поверхні, але змінювати кількість полиць;
Стільниці, встановлені на збірної або зварений рамі (або виробничі столи), класифікуються також згідно зі своїм призначенням:
- вироби загального призначення - виділяють острівні і пристінні моделі;
- моделі цільового призначення - до них відносять обвалочні і кондитерські столи. Перші зазвичай використовують в м'ясних цехах. Для кондитерських моделей зазвичай застосовують дерев'яні матеріали, зокрема бук;
- спеціалізовані виробничі столи;
- технологічні столи-тумби та інші.
Вибір постачальника, у якого можна купити виробничі столи, сьогодні диктує не тільки вартість виробу. Враховуйте такі фактори, купуючи необхідні робочі поверхні в інтернет-магазині або в стаціонарній точці продажу, як:
- розміри;
- матеріали;
- доповнення у вигляді аксесуарів - бортиків, полиць, ванн, функціональних отворів тощо.
І пам'ятайте, що виробничі столи сьогодні - це той товар, ціна якого обов'язково виправдає себе в успішній експлуатації!