Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Підставки під пароконвектомат розпродаж

У сучасному світі складно уявити велике чи середнє підприємство громадського харчування без такого обладнання, як параконвектомат. Навіть дрібні підприємства починають замислюватися над покупкою «чудо-печі», адже вона дозволяє значно знизити операційні витрати і навіть дозволить тримати в штаті менше кухарів, що дозволить заощадити на заробітній платі. Пароконвектомат дозволяє смажити їжу, випікати, готувати на пару і т.д. Пароконвектомат є воістину універсальної машиною. При цьому для правильної експлуатації йому потрібен певний набір аксесуарів. До числа дуже важливих доповнень відносяться підставки під пароконвектомат.

Підставки під пароконвектомат - це допоміжне обладнання, що забезпечує ефективну і безпечну експлуатацію конвекційних печей і пароконвектоматов. Конструкція підставок складається з зварних нержавіючих труб квадратного перетину марки AISI 430, здатна витримувати велику вагу теплового обладнання. Існують моделі зі стільницею і без стільниці, якщо вона є, то виготовляється з нержавіючої сталі марки AISI 304. Більшість моделей під стільницею мають ряд напрямних для зручного зберігання використовуваних гастроємностей / дек різного формату та розміру (за бажанням клієнта можливе виготовлення напрямних під деко будь-якого розміру ).

Найбільш зручною є експлуатація підставки зі стільницею, яка оснащена двома рядами напрямних для гастроємностей і листів. Таким чином, в ній можна розташувати до 14-ти гастроємностей типу GN1 / 1 або дек розміром 600/400 мм.

Гвинтові ноги дозволяють регулювати розташування підставки на підлозі. Підставки випускаються для печі будь-якого формату.

Компанія DSTO володієвеличезними складами готової продукції в містах Харків та Київ, тому Ви можете бути впевнені, що у нас завжди є в наявності товар будь-якого виду і розміру.

Підставки в найвності:

Також радіповідомити Вам, що у нас відкрився новий виставковий зал за адресою м.Харків, вулиця Греківська 5, офіс 1, де ви завжди зможете особисто переконатися в відмінній якості нашої продукції. Чекаємо Вас!
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.