Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Устаткування і меблі з нержавійки: що потрібно для професійної кухні?

Меблі з нержавійки - пріоритетний вибір дизайнерів стильного обладнання для ресторанів, кафе, барів і будь-яких інших закладів громадського харчування. Нержавіюча сталь - матеріал, що володіє всіма мислимими достоїнствами: від естетики і практичності до безпеки, і довговічності. Ресторатори Києва, Харкова та інших міст України незмінно віддають належне цим достоїнств, приймаючи рішення купити гарне і міцне оснащення і кухонні меблі з нержавійки. Особливо цінується власниками бізнесу можливість оформлення ресторанів в ексклюзивному стилі, адже професійна меблі для кухні з нержавійки напрочуд гармонійно виписується в будь-який інтер'єр.

Але, неперевершена естетика, як всі розуміють, це лише верхівка айсберга, коли мова йде про підприємства громадського харчування. На перший план тут виходять і інші якості професійного обладнання та меблів:

  • відповідність санітарно-гігієнічним стандартам;
  • надійність, міцність, зносостійкість;
  • тривалий термін експлуатації.
Розглянемо детальніше, який діапазон пропозицій поставляє на ринок сучасне виробництво меблів з нержавіючої сталі. Оцінивши існуючий асортимент, можна переходити до підбору професійного оснащення з урахуванням індивідуальних вимог покупця.




Меблі з нержавійки для кухні - асортимент, особливості, характеристики

Нейтральне кухонне обладнання або меблі з нержавіючої сталі - це саме незамінний і високо затребуване оснащення будь-якої сучасної кухні в ресторані, їдальні, в барі або кафе. До переліку товарів цієї категорії входять найрізноманітніші елементи, призначені для комфортного і безпечного зберігання посуду, кухонного приладдя, аксесуарів, а також ряду продуктів.

Такі меблі піддається інтенсивної щоденної експлуатації, чищенні і митті в умовах перепадів температурного режиму і високої вологості. Меблі з нержавійки повинна витримувати вплив пара і гарячі листи, механічні дії і чистку хімічними засобами. Виробництво такого устаткування враховує всі вимоги до нього, і в результаті в продажу з'являється професійне нейтральне обладнання самого різного призначення, конфігурацій і габаритів.

Устаткування: виробничі столи з нержавійки

Обробні виробничі столи використовуються для оброблення продуктів харчування та приготування з них їжі, а також служать додатковою поверхнею для нетривалого зберігання кухонного інвентарю. Вони потрібно на будь-якій кухні, а також в магазинах, де нарізаються продукти і подається їжа. На них також ставиться електромеханічне обладнання, ваги та інша техніка, задіяна при приготуванні страв. Перерахуємо коротко ключові способи використання обробного обладнання з нержавійки:

  • первинна обробка овочів і фруктів;
  • оброблення м'яса та риби;
  • зважування продуктів;
  • підготовка напівфабрикатів;
  • розкочування тіста і подальша підготовка випічки;
  • оформлення готових до подачі страв;
  • збір відходів;
  • складування посуду і т. д.
Такий широкий спектр застосування дозволяє віднести столи з нержавіючої сталі в категорію універсального обладнання. Вони ідеальні для підтримки порядку і дотримання гігієни на кухні громадського харчування, спрощують роботу і економлять час персоналу.

Виробляються обробні столи в різних цінових категоріях, визначальними факторами ціни служать розмір столу і особливості його виконання.

Меблі з нержавійки: ергономічні лінії роздачі для щоденної експлуатації

Підприємства громадського харчування, здатні забезпечити своїм відвідувачам максимально швидке і якісне обслуговування, завжди виявляються у виграші. Перетворити випадкових відвідувачів на постійних ефективно допомагає грамотна організація прийому замовлення і видачі страв. Лінія роздачі в цьому випадку не має конкурентів. Її основні переваги:

  • ергономічність;
  • висока функціональність;
  • практичність;
  • зручність для гостей;
  • виконання ролі рекламного стенду;
  • економія часу;
  • оптимізація роботи персоналу;
  • легкість в догляді;
  • довговічність.

Для підвищення відвідуваності і, відповідно, зростання прибутку підприємства громадського харчування, необхідно підібрати і купити оптимальний варіант лінії роздачі. Система складається з окремих функціональних модулів, виконаних з нержавіючої сталі. Стандартний комплект включає:

  • холодильні вітрини;
  • марміти для супів і гарнірів;
  • нейтральні модулі - прилавки, стійки для підносів і столових приладів;
  • стелажі і шафи;
  • касові вузли;
  • роздавальні прилавки на коліщатках і т. д.

Специфіка роботи підприємств громадського харчування визначить конкретний вибір конструкцій і їх числа. Виготовлення меблів з нержавійки на замовлення зазвичай не потрібно, завдяки найширшому асортименту модулів та варіативності їх габаритів в каталозі компанії «DSTO».




Мийні ванни з нержавійки - види і особливості

Миття посуду і каструль, столових приладів і численного інвентарю на кухні громадського харчування вимагає виконання відповідних умов, забезпечити які можуть мийні ванни. Цей вид нейтрального обладнання з нержавіючої сталі класифікується за рядом ознак:

  • кількість секцій (1-4);
  • метод виготовлення (штампування або зварювання з окремих листів металу);
  • габарити і особливості виконання.
Штамповані або цільнотянуті мийні ванни мають більш високу ціну в порівнянні зі зварними конструкціями, але зате вони абсолютно герметичні і стійкі до пошкоджень. Найпопулярнішим варіантом є двосекційна мийка з нержавіючої сталі. Таке обладнання не дуже громіздке і дозволяє одночасно виконувати кілька маніпуляцій.

У деяких випадках для максимально раціонального використання корисної площі замість обробного столу і мийної ванни ставлять стіл з мийкою. Стіл-мийка - це і робоча поверхня для готування і одночасно мийка для миття посуду. Головна перевага такого обладнання в тому, що кухарю не потрібно робити зайвих рухів для здійснення декількох процесів.

Меблі з нержавійки: кухонні стелажі для зберігання і сушіння посуду - все переваги

Облаштовуючи робочий простір кухні громадського харчування неможливо обійтися без стелажів. Купити ці меблі з нержавіючої сталі вважають за доцільне все без винятку ресторатори. По-перше, вартість у Києві, Харкові та інших містах таких стелажів досить демократична, а по-друге, нержавіюча сталь - матеріал настільки міцний, довговічний і стійкий до будь-яких негативних впливів, що встановлювати стелажі можна як в холодильних камерах, так і в умовах підвищеної вологості , і неподалік від джерел тепла. Це ще далеко не всі переваги кухонних стелажів, є і багато інших:

  • прямий доступ до всіх предметів, розташованим на полицях;
  • міцність і здатність витримувати солідний вага (200 кг і більше) без деформації конструкції;
  • можливість комфортного зберігання продуктів, напівфабрикатів, посуду, інвентаря та обладнання;
  • стійкість до впливу миючих засобів і перепадів температур;
  • повну відповідність санітарно-гігієнічним нормам;
  • легкість в догляді;
  • прекрасні антикорозійні властивості.
Найширший асортимент стелажів для мийки, сушки посуду і стелажів для харчових продуктів в каталозі компанії «DSTO» дозволяє вибрати і купити ідеальні по місткості і компактності конструкції для закладів громадського харчування будь-якого формату.



Витяжні парасолі з жировловлювача для - затребуване нейтральне обладнання з нержавійки в Києві, Харкові та ін.

Щоб мікроклімат в працюючої кухні громадського харчування не перетворився в жаркий пекло для персоналу, кіптява з мікрочастинками жирних речовин не осідала на стінах, а кухонні запахи не спливали в зал, дратуючи гостей закладу, необхідна правильна організація вентиляції. Всі ці проблеми усуваються за допомогою вентиляційних парасоль з нержавіючої сталі, оптимально відповідають потребам кухні. Потрібно лише грамотно підібрати розміри виробу і його конструкцію.

Професійні витяжні парасолі бувають різних видів:

  • острівні і пристінні;
  • з жировловлювача і без них;
  • витяжні і припливно-витяжні.
Пристінні витяжки кріпляться безпосередньо над плитами і встановлюються, як правило, на невеликих кухнях. Острівні витяжні парасолі з нержавіючої сталі використовуються тоді, коли теплове обладнання розміщено в центрі кухні і витяжку треба поставити безпосередньо над ним.

Більшість сучасних витяжних парасольок виготовлені з жировловлювача. Це спеціальні масляні фільтри, що перешкоджають попаданню мікрокрапель жиру в вентиляційну мережу і осідання їх на повітроводах. Знімні фільтри вважаються кращими, оскільки за ними простіше доглядати - регулярне миття в посудомийній машині гарантує їх чистоту і довгий термін служби.


Сервіровочні візки з нержавійки - свідчення високого рівня сервісу

Ресторанний бізнес - сфера високо конкурентна, кожна деталь в ній може виявитися значущою і критично важливою. Коли мова йде про рівень сучасного сервісу, дрібниць не буває. Тому сервіровочні візки - це зовсім не дрібне додаткове обладнання з нержавійки, а елемент, що забезпечує неперевершену якість сервісу - комфортної подачі страв і напоїв.

Сервірувальна візок, зручна і функціональна, приносить закладу громадського харчування реальну користь і чималу:

  • прискорює процес подачі страв;
  • знижує кількість битого посуду;
  • забезпечує одночасну безпечне транспортування великої кількості посуду;
  • економить час і сили персоналу як при подачі страв і напоїв, так і при збиранні посуду після банкетів.
У каталозі товарів компанії DSTO ви знайдете широкий асортимент брендових 2-х і 3-х рівневий сервірувальних візків, зручних, естетично привабливих і відповідних суворим стандартам якості.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.