Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Меблі та обладнання з нержавіючої сталі DSTO для харчоблоку в дитячому садку

Ефективність кухні громадського харчування - будь це фешенебельний ресторан або харчоблок дитячого садка, залежить від двох чинників: хороший шеф-кухар і професійне обладнання. Меблі для харчоблоку дитячого садка, шкільної або університетської їдальні, кухні громадського харчування різноманітна. Сюди входить ряд категорій спеціалізованих меблів з нержавіючої сталі: стелажі і підставки, мийні ванни для кухні, рукомийники і парасольки, столи виробничі з нержавіючої сталі, допоміжні вироби з нержавійки.


Особливості та переваги меблів з нержавійки для кухні громадського харчування

Перш за все, обладнання та меблі з нержавіючої сталі для кухні призначена для закладів громадського харчування. Але такі пристрої з успіхом використовуються в інших місцях, оскільки кращої меблів для будь-якої кухні - від скромного кафе або дошкільного закладу до солідного харчоблоку санаторію, лікарні, ніж з нержавіючої сталі, знайти неможливо. Серед переваг меблів з нержавійки відзначимо:

  • Можливість дотримання на кухні громадського харчування строгих санітарно-гігієнічних норм і правил, підтримки чистоти.
  • Міцність, практичність, довговічність меблів з нержавіючої сталі, зразкова стійкість до стирання, корозії, впливу мікроорганізмів і бактерій.
  • Меблі з нержавіючої сталі характеризується тривалим терміном експлуатації - навіть через кілька років не виникає необхідності будь-якої додаткової обробки, вироби з нержавійки не потрібно фарбувати, обробляти антикорозійними складами.
  • Простий догляд, легке очищення меблів і пристосувань з нержавійки від всіх типів забруднень.

Кожен вид меблів з нержавійки для громадського харчування має унікальну функціональністю, що дозволяє збільшити продуктивність праці на кухні, розумно організувати виробничі процеси громадського харчування, спростити обслуговування і роздачу страв.


Де замовити меблі з нержавіючої сталі в Києві, Харкові

Без технологічного обладнання та меблів з нержавіючої сталі не обійтися в установах, де функціонують професійні кухні - коледжі та університети, дитячі сади і школи, санаторії та профілакторії, лабораторії та поліклініки, харчоблоки заводських їдальнях. Компанія DSTO пропонує замовити і вигідно купити високотехнологічну меблі з нержавіючої сталі для закладів громадського харчування і організацій інших сфер, пов'язаних з приготуванням їжі.


Професійне обладнання для кухні громадського харчування з нержавійки: види, класифікація

Все обладнання та меблі повинні підбиратися в суворій відповідності з санітарно-епідеміологічними нормами, запропонованими окремо для кожної категорії - харчоблоки шкіл, лікарень, дитячих садків, підприємств громадського харчування. Найбільш доцільним вибором для класичного харчоблоку є універсальна меблі з нержавійки.

  • Столи виробничі обробні для громадського харчування з нержавійки представляють конструкцію, що складається з стільниці та каркаса. Це незамінний предмет меблів на харчовому виробництві, шкільному харчоблоці, кухні громадського харчування. Наші моделі з нержавіючої сталі бувають з бортом і без борта, з однією, двома полками або без поличок. Столи з нержавійки можуть бути розташовані окремо чи вбудовані в загальну модульну конструкцію меблів на кухні. За габаритними розмірами представлені модифікації з нержавійки довжиною 400-2000 мм, шириною 400-800 мм.
  • Шафи з дверима з нержавіючої сталі для харчоблоку, кухні громадського харчування - практична універсальна меблі з різними можливостями.
  • Ванни мийні для громадського харчування виготовляються з нержавіючої сталі, бувають різних модифікацій - одинарні і двосекційні, що окремо стоять і вбудовувані, різних габаритних розмірів: довжина 500-2000 мм, глибина мийної секції 250-500 мм. Ванни мийні з нержавіючої сталі широко використовується не тільки на професійній кухні, але і на виробництвах, в хімічних і медичних лабораторіях. Мийки з нержавійки виробляються звареними або штампованими.
  • Різні стелажі кухонні з нержавіючої сталі використовують для зберігання продуктів, посуду, інвентарю на харчоблоці шкільній їдальні, дитячого садка, кухні громадського харчування. Стандартні моделі з нержавіючої сталі мають розбірну конструкцію, складаються з різної кількості поличок - 3/4/5, довжиною 400-2400 мм. У нашій лінійці є також практичні стелажі для сушіння посуду з нержавіючої сталі для сфери громадського харчування та харчоблоків.
  • Рукомийники з нержавіючої сталі представлені моделями DS 2, DS3, матеріал виготовлення чаші - сталь AISI 201, AISI 304. Вироби зручні у використанні, займають мінімум місця, довго прослужать на кухні громадського харчування, не змінюючи свій первісний вигляд.

Завдяки комбінуванню уніфікованих елементів і модулів сучасних меблів з нержавійки, на кухні громадського харчування можливе створення ідеальних умов праці на кожному етапі приготування і роздачі їжі.


Що врахувати при виборі меблів з нержавіючої сталі для сфери громадського харчування

Крім спеціалізованого обладнання для приготування їжі, на харчоблоці, кухні громадського харчування не обійтися без додаткових спеціалізованих пристосувань з нержавійки.

  • Багатофункціональні столи-тумби з нержавіючої сталі - виконують безліч завдань. У каталозі представлені моделі для громадського харчування з нержавійки з розсувними і орними дверцями, можуть оснащуватися внутрішніми поличками.
  • Сприятливий мікроклімат на кухні громадського харчування забезпечують промислові витяжки - зонти витяжні з нержавіючої сталі. Пристрої допомагають підтримувати санітарно-гігієнічні норми на належному рівні. Є моделі з нержавійки з жировловлювача і без фільтрів-жироуловителей.
  • Столи з мийками з нержавіючої сталі спрощують на кухні процеси приготування їжі. Практичні на професійній кухні громадського харчування спеціальні столи для обробки риби з нержавіючої сталі, оброблення м'яса, риби, овочів.
  • На вибір клієнтів різноманітні подтоварники і підставки під обладнання з нержавіючої сталі для раціональної установки габаритного обладнання, економії робочого простору на кухні громадського харчування, лікарні, їдальні, дитячого садка.

Залежно від специфіки харчоблоку, кухні громадського харчування, завжди затребувані інші види нейтрального обладнання з нержавіючої сталі, які широко представлені в нашому каталозі: різні візки, навісні полички з нержавіючої сталі, прилавки, касове місце для громадського харчування, бази під кавоварку, теплові столи з нержавійки, металеві перила та інші вироби.


Замовлення меблів з нержавійки для харчоблоку, кухні громадського харчування

Широка номенклатура продукції яка виробляється з нержавіючої сталі, різноманіття типорозмірів меблів дозволяє виконати максимально повну комплектацію кухні, оснастити технологічними приладдям з нержавійки харчоблок і кухні ресторанів, навчальних і медичних установ різного профілю, в тому числі дитячих садків, шкіл, лікарень, розважальних і туристичних комплексів .

Для наших клієнтів доступні не тільки типові проекти меблів для кухні з нержавіючої сталі, але і замовлення нестандартної комплектації. При замовленні меблів з нержавійки за індивідуальними ескізами, розробляється відповідна технічна документація, узгоджуються конструктивні і технологічні особливості. Терміни виконання замовлень меблів з нержавійки мінімальні - 15-25 робочих днів. Гарантія на обладнання складає 12 місяців.


Меблі з нержавіючої сталі: високотехнологічне виробництво

У нашому портфоліо масштабні проекти і економічні рішення конструювання та оснащення професійних кухонь громадського харчування в готелях і ресторанних комплексах, в шашличної і сирному цеху, харчоблоків заводських і шкільних їдалень, ролл-бару і кухні дитячого садка. Серед замовників обладнання і меблів з нержавіючої сталі: підприємства торгівлі і громадського харчування, медичні і дитячі установи, лікарні, лабораторії з різних міст України. Пропонуємо ознайомитися з реалізованими проектами в Харкові, Києві, Полтаві, Херсоні.

Крім сучасних меблів з нержавіючої сталі, замовники можуть купити теплове та холодильне обладнання для кухні громадського харчування, високопродуктивні лінії роздачі з нержавійки, різноманітний інвентар та спеціалізовану продукцію з нержавіючої сталі. У каталозі вказані ціни на стандартне обладнання та приладдя з нержавіючої сталі. Якщо вам потрібні меблі з нержавійки інших розмірів і комплектації, звертайтеся в компанію «ДСТО».

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.