Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Марки сталі для виготовлення меблів з нержавіючої сталі для їдальні та ресторани

Ресторанний бізнес, який може похвалитися ідеальною роботою, має кілька напрямків. Одним з найбільш серйозних вважається облаштування комфортного кухонного простору. А комфорт простору на кухні неможливо уявити без правильного підбору меблів високої якості, яка стане одним з найголовніших помічників для кухарів. Вона повинна відрізнятися високою функціональністю, практичністю, надійністю конструкції, а також розташовуватися на мінімальній площі в приміщенні.

Відмінним рішенням в такому випадку може бути використання обладнання з нержавіючої сталі. Вона має високу стійкість до корозії і агресивних середовищ. Таким чином, підвищена вологість на кухні або використання хлорвмісних речовин не стане причиною виходу з ладу обладнання з нержавіючої сталі.

У будь-якому з закладів громадського харчування є потреба в таких меблів. Її, як правило, використовують в процесах переробки молока і м'яса, в кондитерській справі і т. Д.

На професійній кухні будь-яких ресторану або їдальні обов'язково має бути таке обладнання. Для виготовлення столів, мийних ванн, стелажів, полиць, парасольок, шаф та інших предметів інтер'єру для кухні використовується сталь марки AISI 304, яка є харчової і нержавіючої. Вона відповідає всім технічним і санітарним умовам, які пред'являються до закладів громадського харчування. Таке обладнання для ресторану відрізняється довговічністю в експлуатації, воно легко чиститься, стерильно, що не піддається дії вологи і перепадів температур і ідеально для інтенсивного щоденного використання, що так важливо для кухні закладу громадського харчування.


Наприклад, для виготовлення виробничих або обвалочний зварних столів, кухонних стелажів і візків використовуються такі марки стали, як AISI 430 і AISI 304. Цей матеріал дозволяє виготовляти наступне обладнання для їдальні: столи з бортом або полицями, столи-купе та інші. Наприклад, кухонні полку з нержавійки допоможе трохи розвантажити заповнені шафки і стелажі, а витяжні парасолі забезпечать правильну циркуляцію повітря на кухні громадського харчування. Обов'язково стежте за якістю матеріалу, з якого виготовляється меблі для ресторану або їдальні, оскільки від нього безпосередньо залежить здоров'я ваших майбутніх відвідувачів.

Радимо вам по-дружньому: не варто витрачати зайві гроші на придбання недорого неякісного товару і підлягає чекати свого замовлення, краще зробити покупку у перевіреного виробника. Наші багаторічні клієнти в своїх відгуках повідають про відмінний сервіс і першокласної продукції. Інтернет-магазин не є перекупником, все обладнання виготовляємо самі. Ви можете переконатися в цьому, відвідавши наш виставковий центр. Всі товари, представлені на сайті, завжди знаходяться в наявності. Ціна обладнання для кухні, яке зможете замовити з пропонованого асортименту в каталозі, оптимальна. Організуємо дешево доставку в Київ, Харків, Одесу, Дніпропетровськ або будь-яке інше місто України.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.