Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Марки сталі для застосування у виробах

Нержавіюча сталь - універсальний матеріал, з успіхом застосовується для виробництва виробів, які використовуються в багатьох сферах життя людини. Залежно від марки, матеріал може застосовуватися як для створення складних конструкцій, а також елементів в будівництві, так і меблів для громадського харчування. На особливу увагу при виборі виробів зі сталі певної марки заслуговує нейтральне обладнання для ресторанів, їдалень, кафе та інших закладів громадського харчування. Предмети меблів будь-якої професійної кухні - це: столи, полиці, шафи, мийні ванни і ін. Від того, наскільки професійно ви підійдете до оснащення своєї кухні нейтральним обладнанням, безпосередньо залежить ефективність процесу виробництва. Тому, щоб грамотно організувати роботу підприємства в цілому, вам доведеться розібратися в питанні, які існують марки стали, для найбільш ефективного застосування у виробах певного типу.


Опис і відмінності 304 і 201 марок сталі

Організація робочих зон на кухнях закладів громадського харчування для зберігання, обробки продуктів харчування, а також складування інвентарю неможлива без застосування нейтрального обладнання. А міцність, довговічність і збереження якостей і властивостей предметів меблювання професійних кухонь забезпечує використання виробів, виготовлених з нержавіючої сталі певної марки. Клієнтам інтернет-магазину «DSTO» не доведеться сумніватися в надійності нашого нейтрального обладнання. Для виготовлення виробів використовується нержавіюча сталь переважно 304 і 201 марок.
Характеристики нержавіючої сталі марки AISI 201:
  • висока стійкість до корозії;
  • без впливу агресивних речовин і кислот сталь довго зберігає свої якості і властивості;
  • володіє пластичністю - підходить для виготовлення різних судин і ємностей, що використовуються в харчовій промисловості: підноси, контейнери, ящики для сміття і т. п .;
  • хороші показники міцності при вигині.

Відмінні риси нержавіючої сталі марки AISI 304:
  • низьковуглецевий сталь (не більше 0, 08%), що володіє високою щільністю при хорошій пластичності;
  • висока корозійна стійкість;
  • витримує вплив високих температур - до 900ºС;
  • зберігає внутрішню структуру при пошкодженні зовнішнього шару;
  • утворення захисної оксидної плівки на поверхні сталі даної марки при взаємодії з киснем;
  • стійкість до впливу кислот і лугів.

Беручи до уваги характерні особливості стали марки AISI 304, можна зробити висновок про універсальність застосування даного матеріалу. Що стосується харчової промисловості, то це - не тільки нейтральне обладнання (столи, мийки, витяжні парасолі), а й кухонний інвентар для зберігання продуктів різних видів. Вибирайте високоякісне оснащення для своєї кухні серед безлічі варіантів затребуваної продукції в інтернет-магазині «DSTO»!
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.