Опис і відмінності 304 і 201 марок сталі
Організація робочих зон на кухнях закладів громадського харчування для зберігання, обробки продуктів харчування, а також складування інвентарю неможлива без застосування нейтрального обладнання. А міцність, довговічність і збереження якостей і властивостей предметів меблювання професійних кухонь забезпечує використання виробів, виготовлених з нержавіючої сталі певної марки. Клієнтам інтернет-магазину «DSTO» не доведеться сумніватися в надійності нашого нейтрального обладнання. Для виготовлення виробів використовується нержавіюча сталь переважно 304 і 201 марок.
Характеристики нержавіючої сталі марки AISI 201:
- висока стійкість до корозії;
- без впливу агресивних речовин і кислот сталь довго зберігає свої якості і властивості;
- володіє пластичністю - підходить для виготовлення різних судин і ємностей, що використовуються в харчовій промисловості: підноси, контейнери, ящики для сміття і т. п .;
- хороші показники міцності при вигині.
Відмінні риси нержавіючої сталі марки AISI 304:
- низьковуглецевий сталь (не більше 0, 08%), що володіє високою щільністю при хорошій пластичності;
- висока корозійна стійкість;
- витримує вплив високих температур - до 900ºС;
- зберігає внутрішню структуру при пошкодженні зовнішнього шару;
- утворення захисної оксидної плівки на поверхні сталі даної марки при взаємодії з киснем;
- стійкість до впливу кислот і лугів.
Беручи до уваги характерні особливості стали марки AISI 304, можна зробити висновок про універсальність застосування даного матеріалу. Що стосується харчової промисловості, то це - не тільки нейтральне обладнання (столи, мийки, витяжні парасолі), а й кухонний інвентар для зберігання продуктів різних видів. Вибирайте високоякісне оснащення для своєї кухні серед безлічі варіантів затребуваної продукції в інтернет-магазині «DSTO»!