Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Лінія роздачі (самообслуговування): дозвольте своїм клієнтам вибирати

Перед тим як купити, люди хочуть доторкнутися, відчути аромат або смак, протестувати. Аналогічна ситуація і з їжею - ми любимо НЕ шведський стіл, а саму лінію роздачі (самообслуговування). Причини цього аналогічні - люди хочуть відчути аромат, консистенцію їжі і, звичайно ж, вибрати для себе більш ласий шматочок.

Чим є лінії самообслуговування і які модулі вони включають?

Лінія роздачі - це набір модулів, який використовується в ресторанах самообслуговування, кафе та інших закладів громадського харчування для короткочасного зберігання страв і столових приладів.

Модулями такої системи облаштування є:

  • стійки столових приладів і підносів - на них розміщують вилки, ложки, ножі, серветки та інше;
  • охолоджувані прилавки - створені спеціально для зберігання готових страв при належній температурі;
  • марміти для других і перших страв - гігієнічні контейнери, які зберігають температуру готових до роздачі страв протягом тривалого часу;
  • холодильні вітрини - переважно використовуються для зберігання десертів, салатів, паст - всього того, що прийнято подавати охолодженим;
  • диспансери для тарілок - відсіки для гігієнічного зберігання великої кількості посуду; можуть бути оснащені функцією підігріву;
  • лінії самообслуговування - стільниці з нержавіючої сталі, які вбудовуються по периметру всього прилавка для підтримки теплоти страв, що викладаються в посуді;
  • місця касирів - бокси, які створюються з пластика і призначені для установки касового апарату;
  • нейтральні елементи - столи закритого типу, які використовується для демонстрації та дегустації блюд, які не потребують підігріву, або установки обладнання: чайників, кавоварок, кип'ятильників;
  • кутові елементи - столи трапецієподібного типу, які використовуються для проведення акцій, дегустацій.

Безумовно, всі ці модулі встановлюються в рамках єдиної системи роздачі (самообслуговування). При цьому покупцеві необхідно враховувати розміри приміщення для установки, приблизний перелік створюваних страв, особливості розміщення та роботи кухні. Більш того - правильна лінія роздачі (самообслуговування) потребує грамотного проектуванні. Якщо у вас для цього немає своїх фахівців, варто залучити з боку - заради максимальної ефективності лінії в роботі.
Лінія роздачі для їдальні: в чому користь її використання?

Цінність системи модулів самообслуговування важко переоцінити. Лінії роздачі для їдальні зараз є практично в будь-якому кафе, ресторані, барі середньої руки. Вони абсолютно точно присутні в готелях зарубіжних і вітчизняних курортів, які забезпечують своїм гостям харчування по системі «шведський стіл». Це не мода, популярність обумовлена ​​користю використання ліній роздачі в будь-якому закладі самообслуговування.

  1. Лінії роздачі дозволяють покупцеві оцінити товар до придбання, відчути аромат їжі, вибрати собі той ласий шматочок, який хочеться, і залишитися в підсумку задоволеним - мало хто буває засмучений власним вибором їжі.
  2. Лінії роздачі значно спрощують податкову і фінансову життя закладу. Адміністрації останнього немає необхідності наймати безліч офіціантів та іншого обслуговуючого персоналу - лінії роздачі забезпечують той самий самообслуговування клієнтів.
  3. Лінії роздачі - це економія вільного простору. При правильному проектуванні лінії роздачі (самообслуговування) займають мінімум місця в приміщенні. Це дозволяє розмістити більше столів, стільців, предметів декору і взагалі позитивно для власників невеликих закладу, у яких кожен квадратний метр на рахунку.
  4. Лінії роздачі - це організація максимально швидкого обслуговування клієнтів. Лінійно-кутова модульна система дозволяє відвідувачам, не заважаючи один одному, набирати собі прилади й їжу, злагоджено просуваючись до каси.
  5. Лінії роздачі - це забезпечення збереження продуктів і страв. Небагато знайдеться охочих взяти шматочок тістечка, який простояв цілий день в приміщенні без холодильника. Лінії роздачі забезпечують збереження страв і дозволяють суттєво економити на продуктових витратах закладу.
  6. Лінії роздачі - це забезпечення збереження температури певних страв. Переважно це стосується тієї їжі, яка подається на перше і друге - потрібно забезпечувати її теплоту, так як вона подається гарячою. При цьому лінії роздачі з підігрівом не тільки зберігають завдяки пару їжу теплою протягом дня, але і позбавляють працівників від необхідності її кожен раз підігрівати - але ж це все час працівників, яке потрібно оплачувати.
  7. Лінії роздачі - це забезпечення гігієнічного зберігання їжі, столових приладів і посуду. Модулі лінії виготовляються з пластика і неіржавіючої сталі, які легко очищаються спеціальними складами, відомі своєю гігієнічністю і високою безпекою для людини.

Будь-який заклад самообслуговування повинно мати лінію роздачі харчування, ціна покупки якої десятки разів виправдовується у використанні. Тільки так можна забезпечити себе хорошим прибутком і задоволеними клієнтами при мінімальних витратах. Це економія продуктів, витрат на оплату праці, витрат, пов'язаних з підтриманням гігієни і безпеки на території об'єкта харчування. Лінії роздачі - це суттєва допомога у вирішенні бізнес-завдань.

Лінії роздачі для кафе: приголомшливі плюси стали, як основного матеріалу виготовлення

Вона неспроста використовується при створенні багатьох модулів ліній роздач для кафе і ресторанів самообслуговування. Нержавіюча сталь володіє унікальною здатністю протистояти агресивним речовинам, бруду та корозії. Десять відсотків нержавіючої сталі припадає на хром, який надає кінцевому матеріалу свої унікальні властивості. Сталь, яка використовується для створення виробів з нержавійки, також є низьковуглецевої.

Одним з найбільш унікальних якостей нержавіючої сталі є її здатність очищати і «зцілювати» себе. І все завдяки хрому в її складі: він формує на поверхні виробів з цього матеріалу невидиму оксидну плівку. Якщо пошкоджена нержавіюча сталь піддається впливу кисню - навіть в невеликих кількостях - вона самовідновлюється навіть при механічному і хімічному ушкодженні.

Ступінь корозійної стійкості цього матеріалу пов'язана з різними легуючими добавками і сортами нержавіючої сталі, а їх існує понад 50. Але саме через невидимого шару оксиду хрому, який захищає все модулі з цього матеріалу, роблячи їх стійкими до забруднень і появи іржі, нержавіюча сталь є ідеальним матеріалом створення систем роздачі (самообслуговування).

Іншою важливою перевагою використання модулів з нержавіючої сталі є їх висока міцність у всіх сенсах цього слова. Через унікальній здатності нержавіючої сталі протистояти корозії, тепловому і хімічному впливу, вироби з неї можуть бути більш тонкими, забезпечуючи економічну перевагу в порівнянні з товарами, створеними зі звичайної сталі.

До 50% всієї нової нержавіючої сталі виробляється з переплавленого металобрухту. Нержавіюча сталь на 100% підлягає вторинній переробці. У сьогоднішньому екологічно небезпечному світі ці переваги роблять вироби з неї відмінним вибором в рамках будь-якого проекту. Так що все просто лінії роздачі з нержавіючої сталі - оптимальний вибір для будь-якого закладу. Вони будуть служити довго, зберігаючи свій первозданний вигляд при численних очищена. Мінусом такого придбання може бути тільки ціна. Але вона багаторазово окупається в процесі використання.

Лінії роздачі харчування: пластик в якості альтернативи стали?

Ми вже з'ясували той факт, що сталь є віддається перевага матеріалом виготовлення модулів ліній самообслуговування. Але як бути в тому випадку, коли потрібно купувати столи під техніку або апарати, стійки для проведення дегустацій та акцій? Сталеві вироби в такому випадку будуть невиправданою розкішшю. Можна безпечно заощадити: купити для таких цілей модулі ліній із пластику.

Пластик не має тієї міцністю, довговічністю, екологічністю і гігієнічністю, що нержавіюча сталь. Він не може бути матеріалом для створення мармітів і прилавків, тих модулів, які передбачають розміщення і зберігання готових страв. Але цілком підходить для розміщення їжі, розкладеної по тарілках, техніки, посуду. Його головні переваги - легкість, естетичність і доступність
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.