Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Лінія роздачі для громадського харчування: стандартна або за індивідуальним проектом

Якщо в закладі не практикується персональне обслуговування, яким займаються офіціанти, без установки лінії роздачі для закладів громадського харчування не обійтися. Адже страви повинні бути виставлені безпосередньо в залі, при цьому підтримувати потрібну температуру, залишатися завжди свіжими. Персонал зобов'язаний подбати і про вільний доступ до них, але при цьому саме його участь залишається мінімальним: співробітники займаються тільки роздачею гарячої їжі, яка знаходиться тут же, в спеціальних нагріваються ємностях - мармитах. Така організація обслуговування забезпечує високу пропускну здатність закладу і зручна для клієнтів. Лінія може включати в себе різні модульні елементи, кількість і тип яких регламентується величиною потоку відвідувачів і особливостями меню. Як правило, в неї входять:

  • марміти для гарячих страв;
  • спеціалізовані прилавки для роздачі випічки;
  • вітрини з охолодженням, в яких виставляються салати і закуски;
  • стійки для столових приладів і підносів;
  • нейтральні елементи невисокій вартості, які служать для викладки і роздачі виробів, які не вимагають підтримки особливого температурного режиму.

В кінці лінії розміщується зручно обладнане місце касира. Автономність модулів дозволяє зібрати їх в логічну ланцюжок, яку при необхідності можна доповнювати новими елементами.

Як вибрати роздавальну лінію для громадського харчування
Якщо кількість елементів лінії вже визначено, залишається переконатися в якості збірки кожного з них. Немає нічого надійнішого, ніж побачити їх в реальності. Відвідавши торгово-виставковий зал інтернет-магазину «DSTO» в Харкові, власник закладу громадського харчування може вибрати обладнання для роздачі страв набагато впевненіше, ніж при перегляді каталогу. Будь-модуль або лінію цілком можна купити прямо на місці або замовити на сайті - продукція завжди є в наявності на складі і буде відправлена ​​покупцеві в той же день.

Виробництво роздавальних ліній
Не завжди покупця можуть задовольняти габарити і комплектація готової лінії, конфігурація її елементів. В такому випадку є виготовлення на замовлення - досвід компанії у виробництві обладнання для харчової промисловості, який становить понад 10 років, дозволяє протягом 15-20 днів реалізувати будь-який проект. Ціна визначається складністю замовлення і маркою використовуваної нержавіючої сталі. Якість же виконання у всіх випадках залишається незмінно високим.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.