Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Виготовлення меблів для громадського харчування на замовлення

Щоб ресторанний бізнес в умовах високо конкурентного сучасного ринку функціонував як годинник, розвивався і процвітав, необхідно домогтися чіткої і злагодженої роботи відразу по ряду напрямків - потрібні свіжі креативні ідеї, кваліфікований персонал, геніальні кухаря, кращі постачальники, комфортне і грамотно організований простір кухні, оптимізація всіх робочих процесів і т. д. Умов багато і значна частина з них буде прямо залежати від функціональності, практичності , надійності, довговічності і економічності обладнання для закладів громадського харчування.

Мінімум площі, максимум продуктивності і комфорту - як домогтися такого результату, вибираючи меблі з нержавіючої сталі для кухні? Занадто багато залежить від правильного вибору, щоб можна було ризикувати і витрачати час і фінансові кошти на експерименти. Тому все більше бізнесменів сьогодні схиляються до раціонального рішення - замовити меблі з нержавійки за індивідуальним дизайном.


Інвентар для кухні вибирається гранично ретельно, суворо під потреби конкретного професійного підприємства, щоб забезпечити бездоганне виконання завдань різного рівня складності на всіх виробничих ділянках.


Виробництво меблів з нержавіючої сталі - переваги і унікальні можливості

Сучасне виробництво меблів з нержавійки пропонує все необхідне для вирішення завдань ресторанного бізнесу - величезний асортимент нейтрального обладнання за демократичними цінами. Стабільно зростаючий попит на нього обумовлений незаперечними перевагами, якими володіють стильні, ефектні і довговічні виробничі столи та інші меблі, здатна гармонійно вписатися в інтер'єри абсолютно будь-яких стильових напрямків.

Нержавіюча сталь - матеріал, без перебільшення, унікальний за кількістю достоїнств в експлуатації і легкості в догляді. Перерахуємо коротко основні моменти.

  1. Громадське харчування - система, де до дотримання санітарних і гігієнічних норм висуваються жорсткі вимоги. Меблі з нержавіючої сталі для кухні під замовлення ( столи з мийками, стелажі, полиці, шафи, тумби, підставки, візки та ін.) Повністю відповідає потребам бізнесу. Матеріал не вступає у взаємодію з використовуються в побуті і на виробництві речовинами і хімічними препаратами, не вбирає бруд і не поглинає запахи.
  2. Кухні кафе, ресторанів та їдалень потребують постійного клінінг без ризику пошкодження поверхонь. Інтенсивна експлуатація створює аналогічні погрози, але міцність, яку має меблі з нержавійки, перевершує очікування.
  3. Далеко не всі матеріали можуть змагатися з нержавіючої сталлю по естетичної привабливості і універсальності. Більш того, якщо шукати ідеальний баланс між красою і міцністю, то перевершити її під силу тільки титану, ось тільки мийні ванни з нержавійки будуть в сотні разів дешевше, так що говорити про альтернативу взагалі не доводиться. Вишуканий блиск металу не конфліктує з іншими колірними рішеннями в інтер'єрі, дозволяючи акцентів грати свої ролі в загальній композиції.
  4. Виробництво нейтрального обладнання та меблів для кухні під замовлення має на увазі здатність готових виробів стійко переносити механічні пошкодження, чинити опір появі подряпин і вм'ятин. Замовляючи витяжки та інше обладнання для їдальні, ви можете розраховувати на рекордно тривалий термін його служби при дотриманні елементарних правил експлуатації.
  5. Металеві меблі досить легка, тому при необхідності (прибирання, перестановка) її можна вільно переміщувати по площі кухні.
  6. Виробництво меблів з нержавіючої сталі не представляє особливої технологічної складності, а в поєднанні з порівняно низькою собівартістю забезпечує доступність нейтрального обладнання для їдальні, ресторану чи кафе, навіть якщо виготовлення відбувається за індивідуальними розмірами.

Довіряючи свій вибір гідного виробнику з відомим ім'ям і бездоганною репутацією, ресторатори можуть розраховувати на бездоганну якість брендових меблів, її виняткову надійність в експлуатації, довговічність і зносостійкість.

Виробництво нейтрального обладнання з нержавіючої сталі під замовлення - це не так модна тенденція в ресторанному бізнесі і показник статусності закладу, як найвірніше і максимально ефективне вирішення ключових завдань громадського харчування, раціональні інвестиції і грамотна організація робочих процесів на кухні.


Меблі з нержавійки під замовлення - яке обладнання користується попитом в системі громадського харчування

Оскільки меблі й устаткування кухні має величезний вплив на ефективність процесів і продуктивність праці персоналу, абсолютно логічним і обгрунтованим є прагнення підприємців шукати виробництво меблів з нержавійки під замовлення, щоб інвестувати кошти в дійсно якісне обладнання. Сучасне виробництво забезпечує клієнтуру вражаючим асортиментом нейтрального обладнання з ціновим різноманітністю, що задовольняє запитам бізнесу будь-якого розмаху. Плануючи вибрати під замовлення меблі з нержавіючої сталі для кухні громадського харчування, ви напевно зверніть увагу на найбільш затребувані позиції в асортименті.

  1. Виробничі столи. Устаткування порівняно простий конструкції, виконане на замовлення з урахуванням індивідуальних вимог, забезпечить правильну організацію безлічі процесів на кухні. Ви можете замовити спеціальні столи для обробки риби, острівні і пристінні моделі, з полками і без них, з вмонтованою мийкою, столи-тумби з висувними ящиками або дверцями.
  2. Кухонні стелажі з нержавійки. Для будь-яких підприємств громадського харчування - від ресторанів та їдалень до кондитерських і виробничих цехів необхідно грамотно підібрати міцні стелажі, розраховані як на зберігання продуктів і напівфабрикатів, так і на всіляке обладнання. Чи не вимагають спеціального догляду, міцні і надійні стелажі з високою стійкістю до корозії і агресивних середовищ можна використовувати в будь-якому цеху при будь-яких температурних режимах.
  3. Мийні ванни. Зварні або цільнотянуті ванни на необхідну вам кількість секцій виконуються під замовлення, щоб забезпечити збереження корисної площі кухні і гарантувати якісне і швидке миття столових приборів та посуду в ресторанах з високою прохідністю.
  4. Витяжки. Виробництво промислових витяжок з нержавіючої сталі для кухні під замовлення дозволяє повністю вирішити проблему ефективного відводу гарячого повітря у вентиляційні канали та забезпечення комфортного доступу до обладнання для догляду і регулярного чищення.
  5. Сушки для посуду з нержавійки. Замовляючи виготовлення нейтрального обладнання під індивідуальні розміри з урахуванням особливостей планування приміщення, можна добитися максимальної вигоди від використання сушок, зберігаючи і фінансові кошти, і корисну площу. Так, наприклад, оптимальним вибором часто стають не тільки класичні моделі, але також кутові і викатні варіанти.
  6. Сервіровочні візки. Мобільні та універсальні, місткі і комфортні у використанні сервіровочні візки з нержавійки - незамінний помічник для підприємств громадського харчування, які бажають підняти рівень обслуговування та звести до мінімуму витрати через битого посуду. Під замовлення можна виконати будь-які моделі - двоярусні і триярусні, а також варіанти з кошиком для збору відходів і інших цілей.

Крім перерахованих основних пропозицій в списку нейтрального обладнання для кухні, яке можна виготовити під замовлення, є чимало інших позицій, включаючи обладнання вузької спеціалізації.


Меблі для кухні з нержавіючої сталі - сфера застосування

Виробництво практичною функціональної меблів з нержавійки користується величезним попитом не тільки завдяки демократичній вартості, але й широкою сферою застосування. Нержавіюча меблі сьогодні затребувана не тільки в комерційних закладах системи громадського харчування, але також в медичних центрах, лікарнях і санаторіях, школах і дошкільних дитячих установах.

Виготовлення стелажів, столів і іншого нейтрального обладнання цікавить підприємства оптової і роздрібної торгівлі, оскільки металеві меблі естетично приваблива і своїм зовнішнім виглядом сприяє створенню професійного середовища, працювати в якій приємно і комфортно.

Фармацевтика, де ключовим принципом безпеки є підтримання ідеальної чистоти, висуває особливі вимоги до гігієнічності меблів і устаткування. Тільки нержавіюча сталь, міцна, довговічна, стійка до впливу агресивних засобів і змінах температурних режимів, відповідає цим вимогам.

Меблі з нержавіючої сталі може також встановлюватися на відкритих майданчиках, адже завдяки антикорозійним властивостям, її поверхні не страшні опади, а також ультрафіолет.

Виробництво меблів з нержавійки під замовлення затребуване в багатьох сферах і галузях життєдіяльності, завдяки доступній ціні обладнання, його практичності, простоті у догляді і терміну служби, який вимірюється не роками, а десятиліттями. Готова продукція, виконана під індивідуальні параметри замовника, стане оптимальним рішенням для всіх без винятку закладів сфери обслуговування, харчових комбінатів, пакувальних ліній і цілого ряду інших підприємств.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.