Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Глубокі мийки. У нас є і таке

Мийки виробничі є одним із основних елементів кухонних приміщень харчоблоку. Мийні ванни в першу чергу будуть потрібні власникам ресторанів, кафе, їдалень, барів, магазинів, складських комплексів, виробничих цехів і т.д. Головним чином вони призначені для миття та чищення кухонного та столового посуду, кухонного інвентарю, продуктів, напівфабрикатів. Миючі ванни використовують для миття деталей обладнання, великих каструль і навіть для чищення котлів, також їх використовують для розморожування продуктів харчування.
Компанія DSTO пропонує Вам широкий вибір глибоких мийок (глибиною до 500 мм): односекційні, двосекційні, трисекційні, подовжені та на індивідуальне замовлення. Ви можете вибрати мийку з бортом або без борту, з полицею і без полиці. Додатковим елементом виробничих мийок бувають: нижня полиця та виконання каркасу у вигляді зашитої тумби з розсувними або розсувними дверима.
Глибоке миття - це максимальний комфорт для миття кухонного обладнання, тому таке миття має стояти на кожній кухні.
У компанії DSTO Ви завжди зможете замовити глибокі мийки із високоякісної харчової сталі AISI 201 або AISI 304.
Нашим перевагою є той факт, що Вам не потрібно довго чекати на замовлення миття, оскільки більшість позицій в наявності на складі в місті Києві, або Харкові.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.