Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Ергономіка у виробничому цеху

Початківці ресторатори часто губляться, коли мова заходить про те, щоб купити обладнання для ресторану. Вибір обладнання сьогодні дуже широкий і охоплює все необхідне для організації роботи на кухні. Однак важливо не просто купити меблі, але і підібрати її для максимального комфорту співробітників. Адже всім відомо, що навколишнє оточення безпосередньо впливає на результат роботи. Устаткування для кафе, яке відрізняється функціональністю, зручністю в застосуванні, створює затишок і комфорт для співробітників, є ергономічним. На ресторанній кухні, де робочі місця обладнані ергономічно, значно підвищується продуктивність і якість праці, а також зводиться до мінімуму ризик отримати травму.

Суть ергономіки в ресторані полягає в тому, що чим менше рухів тіла робить ваш співробітник під час роботи на кухні, тим краще. Ергономічним обладнанням для бару і ресторану вважається те, яке дозволяє кухарям стояти на одному місці, виконуючи кілька процесів. Таким чином, спеціально підібрана меблі з нержавіючої сталі для кухні економить простір, час і сили ваших співробітників. Вони зможуть швидше і якісніше зробити свою роботу, що позитивно вплине на прибуток ресторану.


Яке обладнання для ресторану вважається ергономічним?

Якщо у вас виникла думка відкрити ресторан, слід замовити ергономічні меблі з нержавіючої сталі. Інтернет-магазин "DSTO" займається продажем обладнання для закладів громадського харчування. За доступною ціною можна купити обладнання, здатне вирішити завдання комплексного облаштування робочих місць. Ви можете придбати:

  • виробничий стіл з нержавійки, який призначений для приготування, оброблення та сортування продуктів;
  • стіл з ящиками, в яких можна зберігати кухонне начиння, продукти харчування і т.д .;
  • стіл з вбудованою мийкою, завдяки якій можна в будь-який момент помити овочі та м'ясо для оброблення та приготування;
  • глибокі мийки для посуду, що дозволяють зберігати велику кількість тарілок;
  • стелаж-шпилька, на якому можна складати, перевозити і зберігати листи на площі близько 1 м2;
  • барні станції, які обладнані мийною ванною, підставкою під блендер, контейнерами для фруктів і ягід, накопичувачами пляшок.

Якщо ви шукаєте в пошуковику фрази "куплю б / в обладнання для ресторану", залиште це в минулому. Інтернет-магазин "DSTO" пропонує продукцію з нержавіючої сталі за доступною адекватної для даної якості ціною. Відгуки покупців підтверджують високу якість обладнання, а низька вартість дозволить вам облаштувати кухню ресторану по вищому розряду. Незалежно від того, в якому місті України ви проживаєте - Київ, Харків, Дніпропетровськ, Донецьк, Одеса або будь-який інший - устаткування буде доставлено швидко.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.