Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Барне устаткування: секрети вибору найкращих пропозицій

У барах, ресторанах та інших місцях громадського харчування все повинно бути продумано до дрібниць, так як в таких закладах здійснюється постійне обслуговування відвідувачів. Не дивно, що до професійного обладнання для бару завжди висувають найвищі вимоги, відповідати яким повинні всі його складові. Те ж стосується і якості роботи бармена, вміння його правильно поєднувати необхідні інгредієнти для коктейлів та інших напоїв. Саме тому барне обладнання - це одне з основних складових успішної роботи обслуговуючого персоналу і безпосередньо закладу.

У нашій статті ми розповімо вам, яким буває професійне обладнання для бару, проаналізуємо найвдаліші його моделі і поділимося секретами вибору оптимальних варіантів безпосередньо для вашого закладу. Сподіваємося, з отриманою інформацією для вас не складе труднощів зробити правильний вибір, завдяки якому ваш заклад буде тільки процвітати і покращувати свій імідж серед гостей.

Види професійного барного обладнання

Існує кілька сучасних градацій обладнання для бару. Найзручнішою є класифікація залежно від основного призначення даних виробів. Їх умовно поділяють на кілька груп, а саме:

  • барне обладнання технологічного характеру (блендери, кондиціонери, соковижималки, касові апарати та ін.);
  • нейтральне барне обладнання (контактує з продуктами в процесі приготування, наприклад, посуд, обробні столи, мийки);
  • теплове барне обладнання (скороварки, млинниці, розстоєчні шафи і т.д.);
  • холодильне барне обладнання (морозильні ларі, камери шокової заморозки, холодильники і т.п.).

Сьогодні ми більш детально розглянемо саме нейтральне професійне обладнання для бару. Воно включає в себе різні столи, підставки, стійки. Завдяки правильному підбору даного інвентарю обслуговуючий персонал зможе максимально ефективно виконувати свої функції і ефективно обслуговувати відвідувачів.

Найпоширеніші позиції професійного обладнання для бару

Барне устаткування практично постійно піддається звичайному фізичному зносу. Його невпинно експлуатують, особливо якщо заклад є цілодобовим. Саме тому всі одиниці барного обладнання повинні бути виконані з якісного надійного матеріалу, який відповідає високим вимогам безпеки і якості. Також варто не забувати про дизайн даних аксесуарів. У зв'язку з тим, що дані атрибути завжди є на очах у відвідувачів, вони повинні виглядати досить оригінально і красиво.

Найпоширенішими позиційними моделями обладнання для бару є:

  • станції бармена;
  • бокалонакопітелі;
  • спеціальні кавомашини бази;
  • гірки (найчастіше з підсвічуванням);
  • фреш станції.

Всі перераховані вище вироби є практично обов'язковими складовими для успішної та ефективної роботи бармена. Давайте разом проаналізуємо подібне барне обладнання, а також конкретні його варіанти!

Барна станція: необхідність чи зайва трата грошей?

Приходячи в ресторан, дуже важко не звернути увагу на роботу бармена. При правильному підході до свого робочого процесу даний співробітник може не тільки якісно і швидко обслуговувати відвідувачів, але і перетворити цей процес на справжнє шоу.

Багато років тому про будь-якому барном обладнанні взагалі не йшлося. Та й такої професії, як бармен, по суті взагалі не існувало. Напої розливали в закладах, чимось нагадують бари, звичайні касири. Це був важкий виснажлива праця, так як ніяких спеціальних пристосувань для його полегшення просто не існувало.

Сьогодні професія бармена стала досить престижною. Попит на хороших фахівців завжди актуальний. Саме тому робочого місця бармена варто приділити належну увагу.

Барна станція складається з безлічі відсіків, в яких знаходиться сік, мінеральна вода та інші алкогольні та безалкогольні напої. Завдяки особливій конструкції даного девайса вони не тільки завжди знаходяться під рукою, а й зберігаються при відповідній температурі. Завдяки даному барному обладнанню максимально оптимізується робота бармена.

Більшість таких станцій складається з наступних відсіків:

  • мийка;
  • відсік для сміттєвого контейнера;
  • відділення для льоду, води і соку;
  • гастроемкости для ягід і фруктів;
  • підставка для пляшок;
  • відділення для установки шейкерів і блендерів.

Щоб дане барне обладнання прослужило вам максимально довго, необхідно купувати його тільки у перевіреного виробника. Таким реалізатором є компанія DSTO, яка пропонує своїм покупцям понад п'ятдесят варіантів станцій. Весь асортимент такого барного обладнання виготовляється з харчової нержавіючої сталі і відрізняється високою якістю, надійністю, а також довговічністю. Використовується кілька варіантів виконання: DS 1, DS 2, DS 3, DS-E і DS-E 2, докладніше на сторінці "Варіанти виконання". При необхідності ви можете замовити виготовлення подібного барного обладнання в нашій компанії за індивідуальними мірками.

Устаткування барної стійки: про що варто не забувати?

За барною стійкою кожен бармен відчуває себе максимально комфортно і зручно. Вона повинна бути яскравою, відрізнятися креативним дизайном і повністю відповідати всім встановленим критеріям. З боку залу в деяких закладах прямо біля барної стійки розміщують стільці для відвідувачів. Цей нюанс прискорює обслуговування тих відвідувачів, які не бажають довго чекати за звичайним столиком. З боку бару за стійкою розміщується інше обладнання. Наприклад, бокалонакопичувачі.

Таке барне обладнання представлено спеціальним комплектуючих предметом дизайну, який розміщують над стійкою. На ньому встановлюють чисті келихи, чашки та інший посуд. При необхідності на один метр бокалонакопітеля легко можна помістити до п'ятнадцяти різних келихів. Таким чином дане барне обладнання дозволяє істотно заощадити простір.

На сайті нашої компанії dsto.com.ua ви зможете замовити бокалонакопітель за індивідуальними мірками з хромованою стали. У його якості та довговічності ви можете не сумніватися!

Бази під кавомашини: переваги використання

Складно уявити більш-менш відбулося заклад без наявності своєї власної кавомашини. Щоб процес приготування кави проходив максимально швидко і якісно, ​​варто подумати про придбання спеціального столу, на якому розміщуватиметься дане барне обладнання. Оптимальним варіантом стануть сучасні бази з нержавіючої сталі, представлені в нашому віртуальному каталозі на сайті dsto.com.ua.

Вони мають кілька суттєвих відмінностей, серед яких варто обов'язково нагадати про:

  • зручній висоті, яка допомагає бармену максимально комфортно працювати за даними барним обладнанням;
  • закритих і відкритих відсіках в тумбах, в яких можна розмістити різні додаткові компоненти;
  • спеціальному отворі (в нього усувається використаний макуха);
  • бортиках в стільниці даного барного обладнання, які перешкоджають поширенню забруднень.

Найпопулярніші моделі баз з нержавіючої сталі під кавоварку представлені на сайті компанії DSTO.

Особливості фреш станції

Дане барне обладнання також виготовляється з нержавіючої сталі. Воно просто необхідно в тому випадку, якщо у вашому закладі великим попитом користуються свіжовичавлені соки.

Візуально фреш станція нагадує невеличкий столик, розділений на кілька відсіків. В одних з них зберігаються фрукти і овочі. На стільниці встановлюється сама фрешніца. Придбати таке барне обладнання в Києві або іншому місті України за найдоступнішою ціною ви зможете на сайті нашої компанії dsto.com.ua.

Додаткові аксесуари, що створюють імідж вашого бару

Також варто згадати про такому барном обладнанні, як гірки з підсвічуванням. На перший погляд може здатися, що такий предмет інтер'єру у вашому закладі зовсім не потрібен. Однак саме завдяки йому створюється особлива атмосфера.

Горки зі сталі з підсвічуванням, які реалізує наша компанія, відрізняються надійністю, високою якістю і довговічністю. Всі моделі виконані в мінімалістичному стилі, що надає такому барному обладнанню особливий шарм. Рекомендуємо вам звернути увагу на дворівневі моделі.

Сподіваємося, наше поради допоможуть вам купити обладнання для бару, яке стане справжньою родзинкою вашого закладу.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.