Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Барні станції з нержавіючої сталі

Найкраще має бути у вашому барі! Напої, музика, декор, співробітники і ... барні станції з нержавіючої сталі. Останні - як раз данина сучасній технологічній моді. Барні станції з нержавіючої сталі ідеально підходять для створення смачних коктейлів. Від Piña Colada до класичного Martini - з робочою станцією ви будете самим жвавим закладом в місті!
Барна станція: однаково корисна в Харкові і будь-якому іншому місті країни

Ця робоча барна станція не тільки підкреслить сучасний стиль закладу, а й забезпечить практичність у використанні. Її глибокі контейнери захищають стіни закладу від бризок, а стійка для напоїв призначена для зберігання необхідних інгредієнтів для коктейлів. Виготовлена ​​з нержавіючої сталі № 304, барна станція такого типу може витримувати різні температури, паралельно виявляючи корозійну стійкість. Незалежно від того, скільки напоїв ви проливаєте - її завжди легко очистити.

Робоча станція бару оснащена 3 ізольованими лунками для льоду, одна з яких включає слив, який можна використовувати в якості раковини. Чи не роблять коктейлів без льоду, а наявність льоду під руками обов'язково зробить процес приготування напоїв швидше! Станція обов'язково допоможе вашим барменам легко приготувати коктейлі, забезпечити ефективне і доброзичливе обслуговування. Вона спеціально розроблена, щоб допомогти бару працювати плавно і злагоджено, наскільки це можливо, збільшуючи продажі в результаті!

Барна станція з нержавійки: особливості модуля

Вам варто оцінити її можливості і характерні риси до покупки. Їх багато, вони унікальні, як і матеріал, з якого барна станція, яку можна купити у нас, створюється.

  1. Виготовлена ​​з нержавіючої сталі # 304.
  2. Відрізняється нескользящим матуванням стійки для напоїв.
  3. Пропонує контейнери з 3 ізольованими крижаними лунками.
  4. Льодові ванночки барной станції мають слив, який можна використовувати в якості раковини.
  5. Стійка барной станції встановлена ​​спереду; в ній можна містити багато пляшок і інгредієнтів для коктейлів.
  6. Нижня полиця може використовуватися для зберігання приладів, серветок та інших аксесуарів, потрібних бармену в роботі.
  7. Регульовані ніжки барной станції дозволяють легко міняти висоту станції, коригувати під зріст.
  8. Контейнери досить глибокі, щоб захистити ваші стіни від бризок.
  9. Барна станція легко чиститься, гігієнічна, створена з екологічних і міцних матеріалів.

Ціна станції бармена на 100% виправдана підвищенням ефективності і швидкості його роботи. Вартість барной станції окупається вже в перший місяць після придбання.

Устаткування бармена з нержавіючої сталі: комерційні тонкощі

Нержавіюча сталь, як основний матеріал виготовлення барних станцій, забезпечує високий рівень обслуговування, корозійну стійкість і естетичну привабливість основного модуля вашого закладу. Вона використовується в багатьох комерційних цілях, не тільки при облаштуванні кафе, їдалень і ресторанів самообслуговування. Високу екологічність і гігієнічність матеріалу доводить той факт, що він використовується в лікарнях і медичних центрах.

Сплав, який використовується при створенні барних станцій, може бути виготовлений з нержавіючої сталі, прутків, дротів, листів і труб. Це робить його однаково ідеальною сировиною і для створення хірургічних інструментів, приладів, обладнання, посуду та столових приборів, будівельних матеріалів для великих будівель і хмарочосів, промислового обладнання та багатьох інших цілей.

Кухні, харчові заводи, лікарні, медичні установи, хірургічні центри та інші галузі промисловості в значній мірі покладаються на нержавіючу сталь через її легкого очищення і простоти стерилізації. Авіаційна промисловість також використовує різні марки нержавіючих матеріалів через їх високої міцності при невеликій вазі.

Одним словом - якщо барна станція створена зі сталі, ви можете бути впевнені в тому, що вона буде служити десятками років, не втрачаючи своєї зовнішньої привабливості, спрощуючи і прискорюючи роботу бармена, організовуючи його дії, і, як наслідок, радуючи відвідувачів.

Барні станції з нержавіючої сталі: 304 vs 316

Існує два найбільш популярних виду стали, яка використовується при створенні комерційного обладнання, посуду, а також барних станцій - 304-я, про яку ми вже писали в статті, і 316-я. Чи є між ними відмінності і чи варто взагалі звертати увагу на те, з якої нержавіючої сталі створено обладнання бармена? Давайте подивимося.

304-я є найбільш поширеною формою нержавіючої сталі. Використовується в усьому світі, в значній мірі через її чудовою стійкості, краси і довговічності. Вона містить 16-24% хрому, до 35% нікелю, а також невелика кількість вуглецю і марганцю.

Є й у 304-й свої підформи: найбільше відомі 18-8-я або 18/8-я, яка містить 18% хрому і майже 10% нікелю. Цей метал може протистояти іржі, що формується більшістю окислювачів. Така сталь міцна і довговічна, проста в дезінфекції; тому ідеально підходить для кухні, бару і роботи з продуктами харчування.

Слабкість матеріалу - іржа при взаємодії з хлорним або сольовими розчинами високої концентрації. Хлор-іони можуть роз'їдають барні станції локально, зсередини, поширюючись під захисними хромовими бар'єрами.

316-я - друга за поширеністю форма нержавіючої сталі. Вона має майже ті ж фізичні і механічні властивості, що й 304-й аналог, аналогічний склад. Ключова відмінність полягає в тому, що 316-я включає в себе від 2 до 3 відсотків молібдену. Додавання цієї речовини збільшує хімічну стійкість матеріалу, особливо проти хлоридів - якраз тих речей, яких «боїться» 304-я нержавіюча сталь.

Легований метал з маркуванням № 316 зазвичай використовується в багатьох галузях промисловості, де йому доводиться стикатися хімічними речовинами, а також в високосолевой середовищі. Нереакціонность матеріалу дозволяє його використовувати у виробництві медичних інструментів.

Альтернативні серії 316-й стали можуть містити до 7% молібдену. Вони забезпечують ще кращу стійкість до хлориду; але це необхідно тільки в умовах промислового застосування, не як на кухнях, в барах або лікарнях. При створенні барних станцій з двох цих видів сталі використовується нікель для підтримки аустенитной композиції при більш низьких температурах. Аустенітні стали забезпечують універсальний баланс міцності, легкоукладальності і корозійної стійкості.

Висновки напрошуються самі собою. Матеріал виготовлення барной станції - перше і найголовніше, на що потрібно дивитися при її придбанні (хоча і розміри, глибина контейнерів, місткість також важливі). Між двома найбільш поширеними видами стали, що використовуються при створенні барних станцій, є відмінності. Нехай і незначні, але вони істотно впливають на ціну виробів. При обладнанні робочого місця бармена достатнім буде придбання станції з 304-ї стали. Вона і коштує дешевше, і в рамках заданої середовища використання не поступатиметься дорожчий стійці з 316-ї стали.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.