Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Каталог
Меблі з нержавіючої сталі
Лінії роздачі
Обладнання для шкільних їдалень
Теплове обладнання
Наповнення бару
Нестандартні вироби
Комплектація пересувних кухонь
Фільтри
Об'єм діжі
Сортувати за:
Тістоміс для крутого тіста GASTROMIX HSH40
Артикул: 230923
Довжина:
640 мм
Ширина:
490 мм
Висота:
820 мм
Термін поставки уточнюйте
30043 грн.
Тістоміс спіральний GASTROMIX HS20B
Артикул: 230921
Довжина:
700 мм
Ширина:
380 мм
Висота:
785 мм
Термін поставки уточнюйте
31116 грн.
Спіральний тістоміс GASTROMIX HS40B
Артикул: 230922
Довжина:
770 мм
Ширина:
440 мм
Висота:
850 мм
Термін поставки уточнюйте
43995 грн.
Спіральний тістоміс GASTROMIX HSD20B
Артикул: 230926
Термін поставки уточнюйте
48109 грн.
Спіральний тістоміс GASTROMIX HSD30B
Артикул: 230927
Довжина:
795 мм
Ширина:
445 мм
Висота:
773 мм
Термін поставки уточнюйте
49719 грн.
Спіральний тістоміс GASTROMIX HS60B
Артикул: 230924
Довжина:
880 мм
Ширина:
530 мм
Висота:
920 мм
Термін поставки уточнюйте
54728 грн.
1
Сортувати за:
Тістоміс спіральний GASTROMIX HS20B
Артикул: 230921
Довжина:
700 мм
Ширина:
380 мм
Висота:
785 мм
Термін поставки уточнюйте
31116 грн.
Тістоміс для крутого тіста GASTROMIX HSH40
Артикул: 230923
Довжина:
640 мм
Ширина:
490 мм
Висота:
820 мм
Термін поставки уточнюйте
30043 грн.
Спіральний тістоміс GASTROMIX HS40B
Артикул: 230922
Довжина:
770 мм
Ширина:
440 мм
Висота:
850 мм
Термін поставки уточнюйте
43995 грн.
статті
clock_dsto.png 16.04.2025
Виробничий стелаж з нержавійки: як вибрати й де купити

Коли ви обираєте обладнання для ресторану, їдальні або кафе, важливо розуміти: тут дрібниць не буває. Навіть такий простий предмет, як виробничий стелаж із нержавійки, впливає на швидкість роботи, порядок і санітарні норми на кухні. Напевно вам уже знайома ситуація, коли місця катастрофічно не вистачає, а працювати доводиться швидко. Саме тому більшість закладів в Україні переходять на виробничі стелажі з нержавіючої сталі.

clock_dsto.png 16.01.2025
Теплове обладнання для підприємств громадського харчування

Професійна кухня сьогодні стає не тільки ефективнішою, а й розумнішою. Нові технології роблять процес приготування простішим, швидшим та економічнішим.

Наприклад, енергоефективність. Сучасні моделі професійного теплового обладнання споживають на 20-30% менше енергії. Це не тільки приємно для вашого бюджету, а й екологічно. Якщо ви замислювалися про зниження вуглецевого сліду, це ваш варіант.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.