Написати на Telegram
(тільки для повідомлень)
Написати на Viber
(тільки для повідомлень)
Замовити зворотній дзвінок
+380(__)___-__-__
Написати на електронну пошту
office@dsto.com.uaВідвідати виставкову залу
Режим роботи:
пн - пт з 10:00 до 19:00, сб - нед вихідний
Попередня підготовка та подрібнення різних видів продуктів — дуже трудомісткі процеси. Їх виконання вручну потребуватиме багато часу та зусиль. Промислові овочерізки дозволять оптимізувати роботу на кухні. Вони здатні швидко та безпечно нарізати овочі, фрукти та інші продукти на шматочки різного розміру та форми, перетерти сир, підготувати масу для пюре тощо. Наявність додаткового функціонала значно розширює можливості такої техніки.
Певним чином підготовлені компоненти (порізані на шматочки, натерті, перемелені) потрібні для приготування супів, гарнірів, салатів, десертів та інших страв. Професійні електричні овочерізки здатні набагато пришвидшити ці процеси. Придбання обладнання має низку переваг:
Промислові овочерізки мають досить компактні розміри. Для їх установки не потрібно виділяти багато місця. Але за своєю ефективністю вони значно відрізняються від побутових моделей.
Промислові овочерізки відрізняються за кількома характеристиками — потужністю, функціоналом, продуктивністю тощо. Саме тому вибирати їх необхідно відповідно до потреб виробництва. Варто врахувати такі деталі:
Варто врахувати, що розмір техніки залежить від її продуктивності. Електричні овочерізки невеликої та середньої потужності (менш як 350 кг/год) зазвичай мають досить компактні розміри. Їх можна встановлювати на столах або спеціальних підставках. Великогабаритні машини для професійної кухні з високою продуктивністю встановлюються на підлогу або на спеціальні пересувні установки.
Промислові овочерізки, які можуть використовуватися на кухнях їдалень та інших закладів громадського харчування, представлені двома типами: овочерізки та овочерізки-протирки. Їх функціонал забезпечується завдяки різним видам різальних дисків — їх може бути до 50. Це робить овочерізку незамінним помічником на кухні, який здатний за короткий проміжок часу якісно підготувати різні види продуктів для подальшої обробки.
Одна з головних умов ефективної та безпечної експлуатації овочерізок — своєчасне сервісне обслуговування. Особливої уваги потребують ножі — їх необхідно якісно гострити через певний проміжок часу. Якщо цього не робити, то через затуплені леза збільшуються навантаження на двигун та інші деталі, погіршується якість нарізання продуктів. З метою забезпечення продуктивної роботи овочерізки краще використовувати знімні леза. Їх заточування обходиться набагато дешевше, ніж заміна диска.
При виборі овочерізки для їдальні необхідно врахувати все: продуктивність, простоту та безпеку експлуатації, кількість ріжучих дисків, розміри тощо. Але при однакових параметрах варто надати перевагу приладу, двигун якого має більшу потужність. Завдяки цьому овочерізка зможе забезпечити стабільний темп роботи протягом тривалого часу, впоратися з великими навантаженнями. У кінцевому результаті це продовжить строк її експлуатації.
При виборі обладнання для професійної кухні радимо уважно вивчити технічні характеристики виробів. Наприклад, електрична професійна машина для їдальні виробника «Торгмаш» пропонується в трьох модифікаціях:
Компанія DSTO пропонує купити овочерізки для професійної кухні за доступними цінами від виробників. Ми гарантуємо якість та оригінальність техніки. Наші спеціалісти допоможуть вам підібрати обладнання, яке найкраще підійде для потреб вашого підприємства.
Якщо у Вас є потреба у виклику спеціаліста для замірів до Вас на об'єкт, заповніть данні, і ми зв'яжемося з Вами для уточнення деталей
заповніть данні
04074, м. Київ
вул. Автозаводська, 18
ТМ “DSTO”
61010, м. Харків
вул. Греківська, 5
ТМ “DSTO”
office@dsto.com.ua +38(066) 803 98 98 +38(096) 9 333 888