Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти
Вибирайте меблі з нержавіючої сталі та обладнання
статті
clock_dsto.png 13.12.2023
Лінія роздачі для шкільної їдальні в наявності

Ціна 67900 грн. Загальна довжина лінії 3.9 м. У комплект входить марміт перших страв на 2 конфорки, марміт других страв на 3GN1/1, нейтральний елемент 1.5 м. Направляючи, підсвітка, полиця-надбудова на 1 рівень. Виконано з харчової нержавіючої сталі. Санітарно-гігієнічні виснови. Гарантія 1 рік.

clock_dsto.png 18.04.2023
Як сформувати ідеальну лінію роздачі?
Обладнання для роздачі їжі – важлива складова в будь-якому ресторані, кафе або їдальні.
Сортувати за:
Марміт перших страв з нержавійки на 2 конфорки з однією полицею
Артикул: 79002
Довжина:
1200 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
Під замовлення
уточнюйте
24270 грн.
Марміт других страв з нержавійки на 3 GN1/1 з однією полицею
Артикул: 79010
Довжина:
1200 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
Під замовлення
уточнюйте
26979 грн.
Нейтральний елемент з нержавіючої сталі з одніює полицею 1500х700(1000)х850(1400)
Артикул: 79045
Довжина:
1500 мм
Ширина:
700(1000) мм
Висота:
850(1400) мм
Під замовлення
уточнюйте
21386 грн.

Лінії роздачі з нержавіючої сталі в Києві: як організувати зону для самообслуговування

Сервіс відіграє значну роль у сфері громадського харчування. Швидкість обслуговування, різноманітне та смачне меню, зручність для відвідувача – все це впливає на рішення клієнта повернутися до закладу повторно. У сучасних кафе та їдальнях Києва часто організовують зону для самообслуговування. Така лінія роздачі включає обладнання для короткочасного зберігання готових страв, хлібобулочних та кондитерських виробів, напоїв. Додатково вона може бути оснащена прилавками, касами, місцями для підносів, столового приладдя тощо. Перевага лінії роздачі їдальні полягає в тому, що всі елементи легко встановлюються і з'єднуються в одну конструкцію, а також можуть використовуватися окремо один від одного.

Лінія роздачі для їдальні в Києві: що і де купити

Саме модульність є головною перевагою обладнання. Ви легко можете створити лінію роздачі їжі того формату, що підійде до концепції закладу та особливостей приміщення. Для зони роздачі їдальні або кафе можна купити в Києві такі модулі:

  • теплові – це марміти, що підігріваються, або шафи для хлібобулочних виробів. Марміт вміщує різну кількість гастроємностей і працює за принципом парової бані, підтримуючи температуру їжі. Підходить для перших та других страв;
  • холодильні – в лінії роздачі для їдальні ці модулі представлені у вигляді охолоджуваних прилавків, відкритих або засклених вітрин. Їх варто купити у Києві для викладення салатів, сендвічів, кондитерських виробів та інших страв, що подаються в охолодженому вигляді;
  • нейтральні – представлені у вигляді звичайного роздаткового прилавка, стійки для підносів та столових приладів, шафи або тумби для зберігання. Якщо це лінія роздачі ресторанів, нейтральний модуль часто використовується для складування предметів сервірування;
  • допоміжні — роздача в кафе або їдальні може включати касові або кутові вузли, мобільні прилавки на коліщатках.

Ідея купити лінію роздачі для їдальні однозначно вдала. За допомогою такої конструкції вам вдасться оптимізувати роботу персоналу, спростити та прискорити обслуговування відвідувачів. А це своєю чергою підвищить відвідуваність та рентабельність закладу. Ціна лінії роздачі їдальні залежить від комплектуючих модулів. Докладніше дізнавайтеся у наших менеджерів.

Лінія роздачі в Києві: особливості застосування обладнання

Самообслуговування в таких закладах, як їдальні та кафетерії, не новина, однак від їхньої організації залежить, наскільки клієнту буде зручно і чи залишиться він задоволеним відвідуванням. Для цього найчастіше використовують лінії роздачі, які дозволяють організувати ергономічне та зручне місце для вибору їжі в будь-якому закладі.

Лінія є конструкцією, що складається з декількох окремих модулів. Всі вони збираються в єдиний блок, який формує чітку лінію, зручну для набору продуктів та проходження етапів нагрівання або охолодження.

Лінія роздачі в їдальні – це щонайперше про зручність, а тому важливо правильно розмістити елементи в ній. Вони повинні бути пов'язані між собою логічно, дотримуватись послідовності, яку пройде клієнт. Для цього розумно розташувати спочатку модуль з холодними закусками та салатами, а потім поступово переходити до перших та других страв, а за ними – до десертів та напоїв.

Фінальним елементом лінії роздачі у Києві має стати місце касира із встановленим касовим апаратом для розрахунку за вибрані страви.

Тонкості вибору лінії роздачі в Києві для їдальні

Підбір елементів, які входитимуть до лінії роздачі в їдальні, необхідно здійснювати відштовхуючись від того, які страви та продукти ваш заклад харчування пропонує. Для кафе та їдалень, де основний акцент робиться на закусках та холодних стравах, нема потреби в встановленні лінії роздачі, які відповідають за підігрів других та перших страв.

Збираючись купити нейтральний елемент лінії роздачі в місті Київ, зверніть увагу на:

  1. Габарити виробів, які дозволять розрахувати, наскільки комфортно вони будуть розміщуватись у вашій їдальні.
  2. Наявність та кількість полиць для зберігання страв над роздатковою лінією, наприклад хлібобулочних виробів або легких закусок.
  3. Здатність підтримувати задану температуру, а також охолоджувати або нагрівати страви на стійці.
  4. Призначення елементів, які можуть бути універсальними для всіх страв або для певних, наприклад, для супів або салатів.
  5. Систему керування, що дозволяє встановлювати певний температурний режим, а також регулювати та змінювати його за потреби.
  6. Наявність і кількість рівнів для викладання різних страв, що використовують один і той же температурний режим.
  7. Функціональні матеріали: каркас із нержавіючої сталі, а також вставки із міцного оргскла, щоб уникнути пошкоджень під час експлуатації.

Окрему увагу варто приділити такому нейтральному елементу лінії роздачі у місті Київ як марміт. Він є обладнанням, оснащеним додатковими конфорками для підігріву страв і підтримання необхідної для них температури (не нижче 75 градусів для супів і 65 градусів для других страв). При виборі такого елементу лінії роздачі в Києві є сенс звернути особливу увагу на потужність конфорок, які забезпечуватимуть підтримку комфортної температури продуктів та страв. Марміти від DSTO оснащуються конфорками потужністю близько 1,2 кВт.

Купити лінію роздачі у Києві від DSTO

Наша компанія пропонує їдальні такі лінії роздачі, які мають автономні модулі, з яких можна сформувати необхідну викладку страв і продуктів.

Ми створюємо наші нейтральні елементи для харчових виробництв та сегменту HoReCa з нержавіючої сталі виняткової якості, яка не тільки має тривалий термін служби, а й проста у догляді.

Купити лінію роздачі в Києві у нас можна як з товарів, які є на складі, так і на замовлення у разі, якщо необхідної моделі немає в наявності. Також ми здійснюємо швидке відвантаження замовленого товару після 100% передоплати, та даємо можливість отримати його зручними шляхами – за допомогою поштових служб або приватних перевізників.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.