+38(066) 803 98 98   +38(098) 837 34 50    +38(096) 933 38 88    +38(050) 416 03 88  
Графік роботи
UA
Ваш кошик

Колода для розруба м'яса з нержавіючої сталі

Каталог
Нейтральне обладнання
Лінії роздачі
Наповнення бару
Теплове обладнання
Холодильне обладнання
Нестандартні вироби
Обладнання для шкільних їдалень
Акції та розпродаж
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Колода для розрубу м'яса
17437 грн.
66001
500
500
850

Де купити колоду для розрубування м'яса з нержавіючої сталі: які моменти врахувати 

Щоб м'ясні туші можна було обробляти якісно, ​​швидко і безпечно, необхідно купити відповідне обладнання і спеціальні інструменти. Колода для рубки м'яса серед оснащення м'ясників займає одне з центральних місць. Її використання значно прискорює і спрощує наступні види робіт:

  • розрубування і оброблення туш;
  • обвалювання м'яса (відділення м'яса і сала від кісток і великих прожилок);
  • робота з заготовками для стейків та інших м'ясних страв.

На будь-якій професійній кухні в закладах громадського харчування України, де кухарям щодня доводиться мати справу з м'ясними продуктами, знадобиться колода для рубки м'яса. А щоб термін її служби був рекордно тривалим, а не розчарував покупця в перші ж місяці експлуатації, необхідно уважно підійти до питання вибору і пам'ятати, що низька ціна – далеко не основний критерій правильного вибору. Поради та рекомендації фахівців допоможуть вам купити якісне і довговічне кухонне обладнання.

Колода для рубки м'яса – переваги якісного обладнання

Навантаження, якому буде піддаватися колода для розрубування м'яса протягом періоду використання, дуже високе. На ній будуть рубати в тому числі і заморожені продукти. В першу чергу мова піде про вибір оптимального матеріалу. Дерев'яні колоди виготовляють, зазвичай, з дуба. Але на сучасних кухнях громадського харчування, де велике значення мають такі фактори, як гігієна, екологічність, безпека і зносостійкість, потрібно використовувати нержавіючу сталь і міцний поліетилен.

Колода для рубання м'яса з цих матеріалів має величезні переваги у порівнянні з традиційними дерев'яними аналогами:

  • функціональність;
  • доступна ціна;
  • естетична привабливість;
  • довговічність;
  • стійкість до механічних впливів (не пошкоджується від впливу ножів або тесака;
  • стійкість до мийних засобів;
  • легкість в догляді тощо.

Окремо слід відзначити практичність і універсальність обладнання. Ну а вирішальне значення можуть мати для сучасних закладів громадського харчування компактні габарити виробу. Проста у догляді, використанні і встановленні колода для розрубування м'яса займає небагато місця. В умовах дефіциту корисної площі це суттєвий момент.

Основні характеристики колоди для розрубування м’яса

Колода для рубки м'яса має максимально зручну конструкцію, яка дозволяє професійно і точно виконувати роботи з підготовки м'яса. Устаткування відмінно поглинає удари, відрізняється довговічністю, компактністю і естетично привабливим зовнішнім виглядом.

  • каркас, виконаний з нержавіючої сталі (перетин труби 40Х40 мм);
  • матеріал каркаса – нержавіюча сталь марки AISI 304;
  • матеріал стільниці – поліетилен;
  • товщина стільниці – 100 мм.

Поліетилен відмінно виглядає на кухні, гармонійно поєднується з нержавіючої сталлю, він не розмокає від вологи і не накопичує в собі аромати. Привести в належний стан колоду, на якій стали помітні сліди використання, завжди можна за допомогою шліфування. Колоду необхідно купити для цехів, м'ясокомбінатів, підприємств громадського харчування, закладів, робота яких безпосередньо має відношення до перероблювання м'ясної продукції.

Правила експлуатації колоди для рубки м'яса

Щоб максимально продовжити термін служби виробу, фахівці рекомендують дотримуватися таких рекомендацій:

  1. Колоду для рубки м'яса потрібно очищати після кожного використання без зволікання.
  2. Поверхню стільниці слід додатково обробляти антисептичними засобами, щоб не допустити розмноження мікроорганізмів.
  3. Для очищення поверхні стільниці з поліетилену не використовуйте агресивні кислотні розчини, щоб уберегти її від пошкоджень. Уточніть у виробника, які краще купити спеціальні засоби.

Слідкуйте за дотриманням правил експлуатації обладнання, тим більше, що ніяких особливих труднощів в миття і догляду за колодами з нержавіючої сталі не виникатиме.

Як правильно вибрати та де недорого купити колоди для рубки м'яса

Сучасні обробні колоди за зовнішнім виглядом нагадують великі табурети, ніжки яких виконані з нержавіючої сталі, а стільниця – з унікального синтетичного матеріалу, що володіє чудовою стійкістю до різних навантажень.

Важливо вибрати і купити колоду для рубання м'яса, орієнтуючись на такі ключові фактори:

  • розміри приміщення;
  • обсяг робіт, який потрібно буде виконувати за допомогою цього обладнання;
  • тип м'яса, який планується обробляти.

Так, наприклад, для розрубування цілих туш потрібна габаритна колода, а для роботи з окремими частинами яловичини, свинини або з курячими тушками цілком достатньо компактної колоди 500х500 мм.

Правильний підбір розміру колоди для рубки м'яса дозволить заощадити робочий простір на кухні і зробить процес приготування комфортним.

Компанія DSTO пропонує власникам закладів громадського харчування в Україні якісне, надійне і довговічне устаткування з сертифікованих матеріалів. Купити фірмове оснащення, призначене для професійного використання, – значить зробити вірний вибір з точки зору практичності та раціональності.

Менеджери компанії DSTO завжди готові проконсультувати покупців і допомогти купити обладнання, яке оптимально відповідатиме їхнім потребам.

Усі права захищені dsto.com.ua 2013-2020.

Створення інтернет магазину - Kebeta.Agency