Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Промислові електричні плити на підставці

Каталог
Меблі з нержавіючої сталі
Лінії роздачі
Обладнання для шкільних їдалень
Теплове обладнання
Наповнення бару
Нестандартні вироби
Комплектація пересувних кухонь
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Плита на 6 конфорок на підставці ПЕ-6
Артикул: 81123
Довжина:
1420 мм
Ширина:
750 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
уточнюйте
Плита 4-х конфорочная на подставке ПЭ700 - 4- П
Артикул: 84121_0
Довжина:
960 мм
Ширина:
700 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
0 грн.
Плита на 2 конфорки на підставці ПЕ-2
Артикул: 81122
Довжина:
760 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
уточнюйте
Плита на 4 конфорки на підставці ПЕ-4
Артикул: 84129
Довжина:
1000 мм
Ширина:
750 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
уточнюйте
Плита на 3 конфорки на підставці ПЕ-3
Артикул: 84123
Довжина:
1055 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
уточнюйте
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Плита 4-х конфорочная на подставке ПЭ700 - 4- П
Артикул: 84121_0
Довжина:
960 мм
Ширина:
700 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
0 грн.
Плита на 2 конфорки на підставці ПЕ-2
Артикул: 81122
Довжина:
760 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
уточнюйте
Плита на 6 конфорок на підставці ПЕ-6
Артикул: 81123
Довжина:
1420 мм
Ширина:
750 мм
Висота:
850 мм
Під замовлення
3 тижні
уточнюйте
статті
clock_dsto.png 17.03.2021
Що таке розстійна шафа та чим керуватися при його виборі
Розстійна шафа для тіста – це обов'язкове обладнання, без якого неможливо випікти смачний якісний хліб, булочки, пиріжки.
clock_dsto.png 19.05.2021
Котли для їдальні - конструкція, класифікація, призначення
Для оснащення гарячого цеху на великому підприємстві громадського харчування котли для стануть оптимальним варіантом теплового обладнення


Промислові електричні плити на підставці - значення, ціна, особливості та переваги


На будь-якій сучасній професійній кухні, будь то ресторан чи кафе, їдальня чи готель, дитячий садок або харчоблок у будь-якому іншому закладі громадського харчування, основним та найважливішим обладнанням залишається електрична промислова плита. Електроплити не втратили свій статус базового обладнання навіть попри стрімкий прогрес та розвиток гастрономічних технологій. На відміну від своїх побутових аналогів промислова конфоркова електроплита для громадського харчування відрізняється габаритними розмірами та зовнішнім виглядом, потужністю, продуктивністю та довговічністю, оскільки розрахована вона на практично безперервну щоденну роботу при постійному потоці відвідувачів та взаємодію з багатолітражними каструлями.

 

Професійна електрична плита на підставці - фактори, що формують вартість


Ціна на промислові електроплити для їдалень та ресторану залежить від цілого ряду факторів, зокрема від кількості конфорок, потужності обладнання, товщини металу в деталях корпусу, наявності духовки, якості комплектуючих. Істотний вплив на вартість зробить також популярність (репутація) виробника, а також наявність додаткових можливостей та опцій, таких як таймер, захист від перегріву, експрес-нагрівання конфорок та ін.

Електрична плита на підставці, якщо порівнювати її зі звичними газовими аналогами, виграє за багатьма пунктами.Насамперед зазначимо, що для деяких кафе та їдалень, відкритих торгових центрів чи офісних будівель, де газопостачання немає в принципі, професійні електроплити — єдиний варіант. Доцільність придбання промислової плити пояснюється також високою функціональністю сучасної техніки, швидкістю розігріву, зовнішньою естетикою обладнання, безпекою використання (відсутність відкритого вогню та ризику витоку газу) і, зрозуміло, якістю приготування.

 

Промислові плити електричні для громадського харчування.


Професійна електрична плита на підставці - придбання дуже серйозне. Хоча купити конфорочні електроплити в інтернет-магазині “DSTO” ресторатори в Україні можуть вигідно, за найдемократичнішими цінами, проте продумувати своє замовлення слід максимально ретельно та скрупульозно.

Обов'язково зверніть увагу на такі параметри вибору, по черзі оцінюючи кожен із них:

  1. Кількість конфорок (продуктивність). Підбирається з урахуванням числа місць у ресторані та технологічних потреб закладу громадського харчування.
  2. Потужність електроплити на підставці. Цей вибір слід робити, орієнтуючись на електрифікацію приміщення (максимальне навантаження) та загальні обсяги приготування страв. Також необхідно звернути увагу на тип підключення. Промислова електрична плита для ресторану або їдалень може бути однофазна (220В) або трифазна (380В).
  3. Габарити техніки.Обов'язково переконайтеся, що у вас не виникне труднощів для транспортування професійного обладнання через дверні отвори, а також, що йому вистачить вільного місця поряд з іншими агрегатами.
  4. Матеріал корпусу. Нержавіюча сталь, однозначно, є оптимальним рішенням завдяки своїй винятковій довговічності, гігієнічності, легкості санітарного догляду, естетичній привабливості та неперевершеним експлуатаційним характеристикам.
  5. Тип установки. Професійна електрична плита на підставці - підлоговий варіант, ціна якого дещо вища, ніж у бюджетних настільних аналогів, але фінансова різниця практично вирівнюється тим, що для установки не потрібно стіл, а простір під плитою використовується максимально раціонально - зазвичай для компактного розміщення посуду та різноманітного кухонного. інвентарю.

На особливу увагу заслуговує вибір виробника. Довіряючи перевіреним солідним брендам, ви зможете купити надійні, довговічні, недорогі в обслуговуванні промислові електроплити на підставці для їдальні. Основуючи свій вибір не тільки на максимально доступній вартості, а на сукупності перерахованих факторів, ви уникнете безлічі поширених помилок і в результаті заощадите фінансові кошти.

 

Професійна електроплита для ресторану, кафе, їдалень - значення якісного обладнання.


Будь-який власник підприємства громадського харчування знає, що електрична плита на підставці — теплове обладнання, значення якого практично неможливо переоцінити. Від правильного вибору моделі залежить стабільність роботи кухні, швидкість приготування та видачі страв, рівень сервісу і, зрештою, репутація ресторану та його прибутковість.

Хороша професійна електроплита для кухаря – основа основ, саме вона сприяє ефективній творчій реалізації спеціаліста у процесі приготування різноманітних страв.

Промислова електрична плита може мати від двох до шести конфорок. Різноманітність моделей на підставці забезпечує можливість оптимального вибору для кожного підприємства громадського харчування з урахуванням його завантаженості та складності приготування тих чи інших страв, що входять до асортименту. Конструктивні особливості сучасної електроплити створюють низку переваг у використанні професійного теплового обладнання:

  • конфорки є суцільною гладкою поверхнею без поділу на зони, що повністю позбавляє можливих проблем з переміщенням важких сковорідок і багатолітрових каструль по плиті;
  • для підвищення комфорту та безпеки в експлуатації перемикачі потужності обладнання втоплені углиб корпусу;
  • за ефективне відведення тепла від клемної колодки відповідає тристороння лазерна перфорація корпусу;
  • електроплита комплектується спеціальним піддоном, щоб збирати пролиті в процесі приготування рідини.

Суцільна поверхня нагріву - найкращий вибір для підприємств громадського харчування, де завантаження стабільно високе. Такі моделі повністю виправдовують себе на будинкових кухнях, у кафе, їдальнях та ресторанах.

close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.