Меню
Каталог
Про нас Портфоліо Замовлення Новини Статті Контакти

Статті про меблі і обладнання для ресторанів

clock_dsto.png 17.11.2015
Що таке марміт для других страв: особливості обладнання
Заклади з лініями самообслуговування мають безліч переваг як для самих власників, так і для клієнтів. Вони допомагають швидко і якісно прийняти велику кількість відвідувачів, які на свій розсуд вибирають сподобалися страви.
clock_dsto.png 16.11.2015
Чим відрізняються марміти від страв з підігрівом
Не тільки професійні кухарі, а й досвідчені домогосподарки не рекомендують повторний розігрів страв, оскільки це значно погіршує їх смакові і поживні якості, а також зовнішній вигляд.
clock_dsto.png 15.11.2015
Як працюють лінії роздачі: призначення та особливості пристрою
Лінії роздачі - це спеціальне обладнання для закладів самообслуговування. Вони забезпечують технічні, санітарно-гігієнічні, гастрономічні та естетичні вимоги до реалізації готової продукції. Всі страви, пропоновані в меню, знаходяться на очах у клієнтів.
clock_dsto.png 23.10.2015
Яке обладнання потрібно для ресторану?
Питання: "Яке обладнання потрібно для ресторану?" Доводиться вирішувати кожному майбутньому власнику закладу громадського харчування цього типу. Від якості використовуваної для різних цілей техніки, а також її функціональності залежить 50% успіху підприємства.
clock_dsto.png 22.10.2015
Яке обладнання потрібно для кафе
При відкритті кафе вам доведеться приділити особливу увагу придбанню оснащення. На кухні будь-якого громадського харчування потрібно встановити професійну техніку, а не ту, яку споживачі використовують вдома.
clock_dsto.png 21.10.2015
Яке обладнання потрібно для фастфуду
Сфера швидкого харчування в Україні стрімко розвивається. Зростає і конкуренція. Щоб виділитися із загальної маси традиційних торгових точок типу фастфуд, потрібно не тільки підшукати справжніх професіоналів приготування швидкої їжі, а й забезпечити їх сучасною функціональної технікою
clock_dsto.png 20.10.2015
Що таке витяжний зонт?
Ефективність роботи ресторанів, їдалень, кафе та інших будівель громадського харчування дорівнює «формулою»: працьовитість фахівців на кухні плюс наявність професійного обладнання - звідси і успіх. Якщо ви маєте намір зайнятися прибутковим і таким приємним справою, як задоволення потреб споживачів методом постачання..
clock_dsto.png 14.09.2015
Бюджетні мийки - з розумінням справи
Раціональне використання бюджету - це не тільки покупка виключно потрібної продукції, а й економія в дрібницях. Продумана покупка допоможе вам зберегти масу коштів. Так, якщо справа торкнулася професійного оснащення кухні, то не поспішайте купувати продукцію розкрученого бренду....
clock_dsto.png 11.09.2015
Марки сталі для застосування у виробах
Нержавіюча сталь - універсальний матеріал, з успіхом застосовується для виробництва виробів, які використовуються в багатьох сферах життя людини. Залежно від марки, матеріал може застосовуватися як для створення складних конструкцій, а також елементів в будівництві, так і меблів для громадського харчування.
clock_dsto.png 07.09.2015
Станція бармена - важливість компонування робочого місця бариста
Професія бариста - це свого роду артистизм плюс великий досвід, помножений на використання якісного, універсального обладнання. І коли показати на всю силу талант артиста без відповідного гриму просто неможливо, то робочим інструментом бариста є не що інше, як багатофункціональна барна станція.
clock_dsto.png 04.09.2015
Лінії роздачі - і знову про головне
Стильний інтер'єр, смачна їжа, великий вибір страв, приємний сервіс ... Список факторів і правил, дотримання яких дорівнює досягненню успіху в сфері організації ресторанів, кафе та інших закладів громадського харчування, можна продовжувати до нескінченності.
clock_dsto.png 17.08.2014
Зберігання продуктів в ресторані
При зберіганні овочів обов'язково використання штучного освітлення. У всіх інших випадках допускається як штучне, так і природне освітлення приміщення.
clock_dsto.png 15.08.2014
З чого почати організацію їдальні

Цех з тепловим обладнанням для їдальні завжди виходить найбільшим за площею. Завжди важливо знати, який основний енергоносій у вашій їдальні.
clock_dsto.png 16.08.2014
Як смажать м'ясо на плиті в ресторанах
Стейки заведено готувати на сильному вогні, а реакції, що відбуваються при підвищеній температурі, змінюють хімічний склад масла, на якому смажиться м'ясо. Вони призводять до того, що в крапельках олії з'являється навіть нафталін, а він у 2002 році був офіційно визнаний Міжнародним агентством дослідження раку потенційним канцерогеном. Також часто в киплячій олії утворюються альдегіди - цілком токсичні речовини, деякі з яких навіть мають мутагенні властивості.
clock_dsto.png 15.08.2014
Зберігання продуктів у їдальні
Холодильне обладнання для їдальні має найбільш тепле місце - дверцята. Там не повинні зберігатися продукти з коротким терміном зберігання (сир, молоко). Винятком може бути, наприклад, спеціальний контейнер для масла, якщо у нього є додатковий захист від тепла.
clock_dsto.png 16.07.2014
Переваги інтернет-магазину з виставковим залом
Сьогодні придбання обладнання для ресторанів і кафе через Інтернет ні для кого не новина. Кожен знає, що купувати через всесвітню павутину зручно, економно і вигідно. Не потрібно витрачати час на роз'їзди по магазинах або спілкування з надокучливими консультантами. Всього лише за пару кліків можна знайти більш якісне і дешеве устаткування ...
clock_dsto.png 15.07.2014
Кухонне обладнання для шкільної їдальні та дитячих садків
Для повноцінного здорового харчування дітей необхідно якісне і сертифіковане обладнання для шкільної їдальні та дитячих садків. Адже обробка, приготування, зберігання продуктів вимагає дотримання спеціальних умов і санітарно-гігієнічних норм. Кожному відомо, що за день в шкільній їдальні буває набагато більше відвідувачів, ніж в будь-якому кафе, ресторані або піцерії. Тому ...
clock_dsto.png 14.07.2014
Ефективний вибір лінії роздачі: на що звернути увагу?
На успішну роботу їдальні, кафе чи ресторану швидкого харчування безпосередньо впливає вибір лінії роздачі. Дане обладнання демонструє весь асортимент ресторану, серед якого клієнт зможе вибрати вподобані ...
clock_dsto.png 04.06.2014
Правильне функціонування бару
Робоче місце бармена є одним з центральних елементів залу кожного ресторану або кафе. Тут розташовується обладнання для бару, посуд, інвентар, який потрібен для приготування та продажу продукції.
clock_dsto.png 22.04.2014
Як переобладнати санаторій під сучасний комплекс відпочинку
Все частіше споживачі, які люблять відпочивати в популярних колись санаторіях, віддають перевагу сучасним комплексам відпочинку.
clock_dsto.png 04.06.2014
Ергономіка у виробничому цеху
Початківці ресторатори часто губляться, коли мова заходить про те, щоб купити обладнання для ресторану. Вибір обладнання сьогодні дуже широкий і охоплює все необхідне для організації роботи на кухні.
clock_dsto.png 22.04.2014
Плити промислові українського виробництва – за ними майбутнє
Плити електричні промислові - це один з найголовніших «складових» професійних кухонь громадського харчування.
clock_dsto.png 28.03.2014
Марки сталі для виготовлення меблів з нержавіючої сталі для їдальні та ресторани
Ресторанний бізнес, який може похвалитися ідеальною роботою, має кілька напрямків. Одним з найбільш серйозних вважається облаштування комфортного кухонного простору. А комфорт простору на кухні неможливо уявити без правильного підбору меблів високої якості
clock_dsto.png 27.03.2014
 Особливості існування фаст-фуду в Криму
У наш час життєвий темп кримчан став дуже насиченим. Часто саме через нього люди не можуть викроїти навіть трохи часу, щоб здійснити повноцінний прийом їжі. Тому в Криму доводиться часом задовольнятися їжею з фаст-фуду. Цікаво, що за останніх кілька років кількість закладів швидкого харчування збільшилася на порядок.
clock_dsto.png 17.03.2014
На що звертати увагу при виборі меблів з нержавіючої сталі
Меблі з нержавіючої сталі - одне з найбільш вдалих і універсальних рішень. Нержавіюча меблі можуть використовуватися практично скрізь: на виробництвах, в торгових центрах, виставкових павільйонах, в побуті. Вона може...
clock_dsto.png 25.03.2014
Особливості вибору необхідного обладнання для ресторану
Організація власного закладу в ресторанному бізнесі - справа непроста. Обов'язково варто задуматися про те, щоб правильно вибрати і замовити якісне обладнання, яке стане одним з найважливіших важелів роботи ресторану. Не завжди воно повинно коштувати недорого, головне - хороше співвідношення параметрів ціна-які
clock_dsto.png 02.12.2013
Вітрини для викладки риби - незамінний помічник у реалізації риби та морепродуктів
З чого починається торгівля рибою? У глобальному сенсі - з завдання знайти постачальників і організувати логістику продукції. А в більш вузькому розумінні - з завдання обладнати рибний цех (пункт прийому, фасування, зберігання, часткової обробки) і встановити торгове обладнання в залі.
clock_dsto.png 02.12.2013
Лінія роздачі як частина інтер'єру і єдиної концепції закладу.
Лінія роздачі - це основоположний принцип функціонування будь-якого місця громадського харчування, де діє система повного або часткового самообслуговування. Подача, тимчасове зберігання, демонстрація і вільний, швидкий доступ відразу до всіх страв в комплексі (холодним, гарячим першим і другим, десертів) - все це стає можливим саме завдяки спеціальним модульним конструкціям, які складаються в лінію роздачі.
clock_dsto.png 12.11.2013
Ціна обладнання для ресторану або на чому економити?
Всім власникам ресторанного бізнесу добре відомий той факт, що коли майбутнє підприємство знаходиться в стадії реконструкції або ремонту, найменше хочеться думати про майбутні витрати, пов'язані із закупівлею обладнання. Але ж ергономіка і надійність Ваших кухонних меблів - це одні з найбільш ключових складових сучасного ресторану, кафе, фаст-фуду.
Сортувати по:
назвою
ціною
популярності
Стелаж модульний на 4 полиці 1000х400х1800
Артикул: ПК_19
Виконання: DS 2
Довжина:
1000 мм
Ширина:
400 мм
Висота:
1800 мм
В наявності
на складі у Києві
4969 грн.
Мийка модульна на 2 секції 1200х600х850
Артикул: ПК_18
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі в Києві
8490 грн.
Стіл модульний на 2 полиці 1200х600х850
Артикул: ПК_5
Виконання: DS 3
Довжина:
1200 мм
Ширина:
600 мм
Висота:
850 мм
В наявності
на складі у Києві
6691 грн.
close
Якщо ви не знаходите товар, перейдіть у каталозі в потрібну вам категорію та скористайтесь фільтром підбору параметрів. Або зв'яжіться з менеджерами для консультації.